Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Foglalkoznátok egy...

Lányok! Foglalkoznátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Aki öngyilkosságon gondolkozik, valamint sokszor sötétebb hangulatú. Ugyanakkor egy nagyon jó, kedves srác, akit szinte mindenki megkedvel.

Igen, én vagyok a srác. Csak egy kérdés, nem ismerkedni szeretnék. :)

2014. nov. 27. 01:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%

Távoli ismerősnek sem kellene.

23L

2014. nov. 27. 01:58
 2/29 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nem. Ez elég elszomorító. Nem kéne a rettegés mikor adja fel az életét vagy netán én érezzem magam hibásnak bármi miatt. Se kapcsolatban se barátként nem vezet túl jóra.

Régen foglalkoztam ilyen emberekkel, mindig belebotlottam de én sínylettem meg...lelkileg nagyon nehéz volt.

2014. nov. 27. 02:02
 3/29 anonim ***** válasza:
De hogy jön ide a farkas?
2014. nov. 27. 02:02
 4/29 A kérdező kommentje:

Bocsi, fáradt vagyok. Észre sem vettem.

Köszi az eddigi válaszokat!

#2 Neked külön is. :)

2014. nov. 27. 02:09
 5/29 anonim ***** válasza:
76%

Volt ilyen barátom. SOHA TÖBBÉ!

Állandóan érzelmi zsarolásnak voltam kitéve. Folyton sajnáltatta magát. Ha valami probléma adódott és nem értem rá foglalkozni vele.

Felszúrták a fülét, fájt neki. Elment bulizni a (engem nem hívott,mert lebeszéltem volna róla) haverokkal, hogy ő milyen f@xa raj gyerek. Aztán meg nekem sírt, hogy fájdalmai vannak, öngyilkos lesz, mert nem foglalkozom vele és ő ezt nem bírja.

Bezzeg a külvilág felé pont olyan volt, mint amit leírtál: "nagyon jó, kedves srác, akit szinte mindenki megkedvel". Jaa, csak ne ismerd meg haveri alaptól jobban.

Szóval, nem, nem foglalkoznék ilyen sráccal.

2014. nov. 27. 02:20
 6/29 anonim ***** válasza:
62%
Aki jót akar magának, az ilyen instabil, érzelmi hullámvasúton szenvedő arcokat messziről elkerüli. Bocsi OP, de szedd össze magad.
2014. nov. 27. 02:27
 7/29 anonim ***** válasza:
69%

Nem, soha többet nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba!

Ismerősnek se kellene. Kínszenvedés volt amíg együtt voltam a volt párommal, folyton siránkozott meg panaszkodott és mindénért másokat hibáztatott. Állandóan azzal fenyegetőzött, hogy ha elhagyom akkor megöli magát. Semmit se lehetett vele megbeszélni, mert mindig azzal jött, hogy ha nem tetszik valami akkor hagyjam el, de azt hozzátette, hogy nélkülem nem fog tovább élni.

Inkább maradnék egész életemre egyedül, mint hogy újból közöm legyen egy lelki sérülthöz.

2014. nov. 27. 05:50
 8/29 anonim ***** válasza:
66%

Nekem sem kellene ilyen soha többé. Volt ilyen barátom. Sajnáltatta magát, semmi sem volt jó neki, folyamatosan kötekedett, és ha nem értettem egyet vele valamiben, akkor minősíthetetlen stílusban beszélt velem. Elhagytam, akkor meg elkezdett tapadni, terrorizálni, fenyegetni...

Azóta próbálkozott nálam még egy hasonszőrű hím egyed, ő konkrétan már az elején azzal fenyegetett, hogy ha nem adok neki esélyt, nem megyek vele randizni, akkor formalinba fojtja magát. Ő is azt állította, hogy kedves srác, egyem a szívét.

Amikor végleg leépítettem, akkor elhordott minden kvának.

Szívesen segítek problémás embereken, de párkapcsolatra nem kellene többé egy ilyen...

2014. nov. 27. 06:45
 9/29 anonim válasza:
58%
Miert gondolkodol ongyilkossagon? Biztosan van oka, amit csak te tudsz, es azt kell megoldani.
2014. nov. 27. 09:08
 10/29 anonim válasza:
58%
A srác... Beteg nem vagy esetleg, te srác..
2014. nov. 27. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!