Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak azoknak a lányoknak...

Miért csak azoknak a lányoknak tetszem, akik nekem egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Most tetszem egy csúnya lánynak.Nyomulni akar rám.Szimpatikus,de nem teszik.

Nagyon fáj,hogy aki tetszik,az megközelíthetetlen számomra,mert le se s*arna.

Van még olyan fiú rajtam kívül,aki ilyen helyzetben van?

2014. nov. 25. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez paradoxon. Te sem akarsz "kevesebb pontot elérőt", akkor miért akarna téged egy feljebblévő?
2014. nov. 25. 23:59
 12/17 anonim válasza:
Már meg ne haragudj, de ki szerint vagy 6/10-es? Ha magadat pontoztad, akkor nem is csodálom, hogy nem találsz megfelelő partnert.. 20/L
2014. nov. 26. 00:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet:(

pedig pont hogy nem szabadna válogatnom, mert én nagyon randa és töketlen vagyok, tehát örülnöm kellene ha van valakinél esélyem.

Annyi az eggyetlen jó benne hogy így már meg tudom érteni a nőket, hogy a külsőségekre mennek. Ennél fogva nekem is könyebb beletörődnőm az örök szingliségbe:)

24f

2014. nov. 26. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mert ronda vagy, vagy csak simán nyomi. Ez az élet rendje.... Rondáknak rondát, gazdagoknak szépet. :P
2014. nov. 26. 11:05
 15/17 anonim válasza:
En is ebben a helyzetben vagy csak en lany vagyok :D :/
2014. nov. 26. 14:47
 16/17 anonim válasza:
Bocs de ez nekem fájt hallod "csúnya lány"!! Szerintem egyik ember sem csúnya. mindenki maga módján szép de 1 picit tényleg nagyok az elvárásaid ha nem kell a csaj koptatsd le és ne rinyálj...
2014. nov. 26. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:
az jó hogy itt ti nyavalyogtok én meg örülnék ha egy lány nyomulna rám én tehetek akármit a kutya nem áll velem szóba mert csontvékony vagyok és nem vagyok izmos...
2014. nov. 26. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!