Arra nem gondoltatok, hogy sok főiskolát egyetemet végzett lány hasonlóan képzett partnert keres magának, de viszont fiúk kevesebben mennek felsőoktatásba, ezért kevesebb a partnerkapcsolatok száma, kevesebb a házasság, és lesz kevesebb gyerek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 23:08
1/10 anonim válasza:
Valoban kevesebb gyerek szuletik a nok novekvo iskolaztatasa miatt, de mas logika menten, nem azert mert nem talalnak part maguknak.
2/10 anonim válasza:
Olyan nincs hogy de viszont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/10 anonim válasza:
de már elfogadott a deviszont: [link]
4/10 anonim válasza:
Hülyeség. Olyan nincs hogy de viszont. Lehet hogy amúgy elfogadottá tették, de csak azért mert könnyebb a szabályt megváltoztatni, mint hogy megtanulni helyesen beszélni. Nyelvtanilag olyan nincs hogy de viszont!!!!!!!!
5/10 anonim válasza:
4-es, neked fogalmad sincs a nyelvről és a nyelvtanról, próbálj meg művelődni inkább, olvass el valami komolyabb könyvet. Ajánlott olvasmány pl.: [link]
A kérdésre válaszolva: ne aggódj, ha valaki nagyon akar családot, az lejjebb adja végül. Ismertem szuperokos egyetemi adjunktus csajt, aki rendszergazdával élt együtt. Nem emiatt születik kevesebb gyerek.
6/10 anonim válasza:
4-es vagyok. Hidd el, sok fogalmam van a nyelvtanról. Olyan nincs, hogy de viszont, értelmetlen!
7/10 anonim válasza:
4-es, nekem pedig ez a szakmám, és fogalmad sincs, az általad leírt egy-két mondatban is mennyi minden árulkodik arról, hogy nem értesz a témához. Olvasd el a könyvet, amit belinkeltem, ha szeretnéd fejleszteni a tudásodat.
8/10 anonim válasza:
Sok ember rosszul végzi a szakmáját:)
9/10 anonim válasza:
Szerintem szűk lehet az a réteg akinek emiatt nem lesz végül párkapcsolata, gyermeke, családja és esküvője.
Ha nagyon szeretne a nő gyermeket és 35 évesen rájön, hogy talán mégsem érdemes a szőke hercegre várni, akkor lejebb fogja adni az igényeit, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!