Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért halogatják a férfiak a gyermekvállalást?
Hogy nem "élheti ki magát".
Meg amúgy ez miért lenne kötelező?
Azt nem tudom mások miért halogatják, de én például szeretnék egy egzisztenciát létrehozni mire arra kerül a sor.
Ehhez sajnos Magyarországon nem elég 1-2 évet dolgozni, kivéve persze ha már eleve jómódú az ember az más tészta.
"a férfiak"?
Nem mind halogassa hidd el.
Példa a különbségekre
Jut Ányos 23 éves közalkalmazott halogatja. Felesége nincs, szüleivel lakik, havi 60at keres, hitel nuki nem is adnak.
Kolompár Gazsi 18 íves, a segíjke alapú társadalom gyermeke, már a harmadik gyerekét várja a 3.nőjétől.
Nem minden pasi ennyire tesze-tosza... körülöttem 25-30 kor között már apukák, legalábbis a legtöbb :) Volt olyan apuka, aki hamarabb akart gyereket, mint az anyuka :D Mi megegyeztünk a barátommal, hogy mi is 25-30 kor között fogunk gyereket vállalni, Ő is és én is szeretném majd, csak előbb megteremtjük hozzá az életfeltételeket :D
A férfiak nagyon nehezen engedik el a nem létező szabadságukat :D Ha egy komolyabb nővel jön össze, aki akar is a jövőben a pasitól valamit, akkor az ürgének csak elméletben van sok "szabadsága", miközben akárhova megy el bulizni, mindig ott fog motoszkálni a tudatában, hogy van egy társa és bizony ha már komolyabban gondolja a dolgot, a rúdon ingázó bigét már nem kúrencsálhatja meg a wc-ben :D Embertől függ, mennyire családcentrikus.
Más férfiak nevében nem nyilatkozhatok, de én speciel azért, mert
- nincs párom,
- nem is szeretnék,
- továbbá gyereket sem.
Ja igen a balekok akik utána keservesen megbánják.
Majd újabb 15-20 év múlva már örülnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!