Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért halogatják a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halogatják a férfiak a gyermekvállalást?

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. A barátom 25 éves. Beszélgettünk már többször a témáról, és ő 30 éves koráig hallani sem akar a gyerekvállalásról. A korombeli srácok legtöbbjétől szintén ezt hallom. De mi az oka. Mitől félnek a férfiak?

2014. nov. 8. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

23:13-as, szerinted csak az lehet komoly férfi aki minél előbb családot alapít? Az pedig tesze-tosza aki előtte azt is figyelembe veszi milyen körülményeket tudna jelenleg nyújtani a családjának? Vagy szerinted kizárólag azért halogatja valaki a családalapítást mert előtte még egyszer végig akarja dugni a várost?

Kérdező: te meg 26 évesen már nyaggatod a párodat ezzel pedig még nem ketyeg az óra, de azt feltételezed a férfiak félnek valamitől... Ő még nem akar gyereket és kész, most akkor benne van a hiba?

2014. nov. 8. 23:23
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

Akkor rejtett erőforrásaink nagyon komoly családapák lehetnek...

2014. nov. 8. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, de egy határozott nőhöz, aki szeretne hamarabb családot, nem illik tesze-tosza pasi! És akik olyankor családot vállaltak, megteremtették hozzá a megfelelő körülményeket. Aki később akar gyereket, az még nyilván nem akar teljes mértékben megállapodni, egy gyerek mindennél nagyobb kötelék és nagy felelősségvállalás.
2014. nov. 8. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:

19 évesen azt mondom h simán jöhetne...

DE! nincs meg semmilyen hátterem hozzá...

2014. nov. 9. 00:00
 15/15 anonim ***** válasza:

26 évesen azt kell hogy mondjam, hogy nem tudom. Vagyis sejtem. Igazából most lesz meg lassan a diplomám, szeretnék saját zsebre dolgozni, kicsit világot látni és "élni", ahogy fentebb is mondták. Nem akarom még úgy konkrétan elkötelezni magam.

Nem régen lett vége egy amúgy is hosszú kapcsolatomnak, ahol már majdnem gyerek és házasság lett a vége, ami ha bekövetkezett volna, én nagyon rábas ztam volna (sokszor megcsalt, hűvös és hosszú történet igazából).

Úgy gondolom, hogy legkésőbb 35 éves korom körül szeretnék gyereket, sokkal előbb nem hiszem. A mai világ már más, mint régen. Itt rengeteget kell gürcölni ahhoz, hogy ne putriba szülessen a gyerek és mindent meg tudj neki adni.

2014. nov. 9. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!