Szerető vagy (talán) szerelmes? (többi lent)
Van egy férfi, akit a húgom óvodájában ismertem meg. (Hogy teljes legyen a kép, Németországban élek anyámékkal és a testvéreimmel, egyelőre még egy fedél alatt.) Az tűnt fel, hogy nagyon udvarias, a többi szülőhöz képest eleinte, aztán szóváltásba keveredtünk néhányszor. Egyszer követett autóval (én gyalog voltam) a bevásárlóközpontig, majd mikor kijöttem, mellém hajtott és megkérdezte, hogy hazavihet-e. Mivel a csomagjaim nehezek voltak, elfogadtam. Még aznap megadta délután a számát egy levél kíséretében, hogy szeretne velem meginni valamit, amire egy héten belül sor is került. Beszélgettünk, a családról, elmesélte mivel foglalkozik, a terveit osztotta meg velem a jövőre nézve. Ahogy telt az idő, egyre többet voltunk együtt, sétáltunk, beszélgettünk, de nem történt semmi komoly, se csók, se más. A feleségét ugyan ismerem, de sosem mondott róla semmit. Bemutatta az egész családját, közös programot akart, hogy az ő gyerekei játszhassanak a testvéreimmel.
Néhány nappal ezelőtt ért a hideg víz. A feleségével beszélgettem, és mondta, hogy elköltöznek egy másik városba. Pénteken délután hűlt helyét találtam a kisebbik fiuk óvodai holmijának (azt is elvitték, amit egyébként ott szoktak hagyni).Persze a férfi erről is beszélt nekem az elején, hogy akkor már több ideje lesz. Pénteken sms-eztem vele, de nem válaszolt semmi konkrétat arra, hogy mi lesz. Annyit viszont elmondott, hogy a költözéstől függetlenül ugyanúgy fogja velem tartani a kapcsolatot... most kb itt tartunk....
A kérdés az, hogy ez mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!