Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerető vagy (talán) szerelmes...

Szerető vagy (talán) szerelmes? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akit a húgom óvodájában ismertem meg. (Hogy teljes legyen a kép, Németországban élek anyámékkal és a testvéreimmel, egyelőre még egy fedél alatt.) Az tűnt fel, hogy nagyon udvarias, a többi szülőhöz képest eleinte, aztán szóváltásba keveredtünk néhányszor. Egyszer követett autóval (én gyalog voltam) a bevásárlóközpontig, majd mikor kijöttem, mellém hajtott és megkérdezte, hogy hazavihet-e. Mivel a csomagjaim nehezek voltak, elfogadtam. Még aznap megadta délután a számát egy levél kíséretében, hogy szeretne velem meginni valamit, amire egy héten belül sor is került. Beszélgettünk, a családról, elmesélte mivel foglalkozik, a terveit osztotta meg velem a jövőre nézve. Ahogy telt az idő, egyre többet voltunk együtt, sétáltunk, beszélgettünk, de nem történt semmi komoly, se csók, se más. A feleségét ugyan ismerem, de sosem mondott róla semmit. Bemutatta az egész családját, közös programot akart, hogy az ő gyerekei játszhassanak a testvéreimmel.

Néhány nappal ezelőtt ért a hideg víz. A feleségével beszélgettem, és mondta, hogy elköltöznek egy másik városba. Pénteken délután hűlt helyét találtam a kisebbik fiuk óvodai holmijának (azt is elvitték, amit egyébként ott szoktak hagyni).Persze a férfi erről is beszélt nekem az elején, hogy akkor már több ideje lesz. Pénteken sms-eztem vele, de nem válaszolt semmi konkrétat arra, hogy mi lesz. Annyit viszont elmondott, hogy a költözéstől függetlenül ugyanúgy fogja velem tartani a kapcsolatot... most kb itt tartunk....

A kérdés az, hogy ez mi ez?

2014. ápr. 13. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
hát, egy nagy adag semmi
2014. ápr. 13. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak barátságot akar.
2014. ápr. 13. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor nem csokolna kezet es nem hajtogatna azt minden alkalommal, hogy csinos vagyok
2014. ápr. 13. 20:00
 4/6 Fish1 ***** válasza:
100%
Maximum szeretőt akar. Szar a házassága és ezzel akarja helyrepofozni a sérült önbecsülését. De a szeretőt mindig csak leakasztják a szögről, majd vissza. Nem éri meg.
2014. ápr. 13. 20:03
 5/6 A kérdező kommentje:
en is ezt gyanitottam, de sokszor olyan üres köröket futott miattam, hogy gyanus lett.
2014. ápr. 13. 20:08
 6/6 A kérdező kommentje:
es mint tudjuk 2014-ben mar nem szaladgalnak a gyerekeiert az ovodaba Don Juanok, epp azert kerem lajikus ember velemenyet, mert lehet, hogy nem latom a fatol az erdöt
2014. ápr. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!