Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy csaj akibe már elég...

Van egy csaj akibe már elég régóta 2 éve szerelmes vagyok mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Köszönő viszonyba vagyok vele de már rá írtam meg taliztunk is nagyon jól elvoltunk de nekem barátsága nem elég tőbb kell hogy közöljem vele
2014. ápr. 13. 00:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A testbeszédeddel.
2014. ápr. 13. 00:56
 2/11 A kérdező kommentje:
magyarul?
2014. ápr. 13. 00:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Mondd el neki hogy szerelmes vagy belé! Annyira utálom amikor az emberek nem merik kimondani az érzéseiket, miközben még az is lehet, hogy ő is szerelmes beléd, csak nem meri elmondani.

Vagy ha ehez nincs bátorságod, küldj neki apró jeleket testbeszéddel, de az nem olyan jó, mert azok kétértelmüek.

2014. ápr. 13. 01:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy elmondja legtöbb esetben csak eltaszítja, mert hát akkor vége a játszmának... nagyon ritkán jön be!
2014. ápr. 13. 01:20
 5/11 anonim ***** válasza:
De akkor is célozzon rá valahogy, közelítsen! Azt meg neki kell éreznie, hogy mikor lesz már nyomulos.
2014. ápr. 13. 01:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Az egyértelmű, hogy céloznia kell, csak ne a kész tényekkel támadja le, mert 10ből 3szor ha sikerül
2014. ápr. 13. 01:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Jólvan, csak úgy értettem, hogy ha nem biztos a másik fél érzéseiben, akkot legalább úgy célozgasson, hogy ne legyen kétértelmű. Mert itt is látni rengeteg kérdést a kétségbe esett lányoktól, akik nem tudják mit gondolhat a fiú.
2014. ápr. 13. 01:46
 8/11 anonim válasza:
szerintem vidd el valahova setalni es csokold meg ;)
2014. ápr. 13. 08:32
 9/11 A kérdező kommentje:
legjobb Bnőjén keresztül meg tudtam hogy szeret :D de nem mondta el hogy barátként vagy hogy?
2014. ápr. 13. 12:43
 10/11 Nem Tomka válasza:
Ha ő is, mint tudod, akkor 110%-os higgadsággal mondd, el úgy, hogy közbe a szemébe nézel. Nyugi, nem lesz semmi baj.
2014. ápr. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!