Van egy csaj akibe szerelmes vagyok, es o jar valakivel. Hogyan erjem el, hogy szakitsanak?
sehogy, mert akkor egy undorító féreg lennél. Ha a csaj szakítani akar miattad, majd szakít, de mások kapcsolatát ne rombold szét.
(ha az én barátnőmre akarna valaki így rányomulni, akkor tuti lerúgnám a veséit.)
ha szereted, akkor miért akarod, hogy vége legyen annak a kapcsolatának, amiben jól érzi magát? Ezzel csak szomorúságot okoznál neki.
Ha kellenél a lánynak, ő szakítana a pasijável, nem neked kellene ezen agyalnod.
Szóval ne szólj bele a kapcsolatába, tedd magad parkolópályára
23/N
Sehogyne érd el.
A kapcsolatok 70%-a 2 évnél többet nem bír ki.
Várj, ha szerinted megéri, különben keress vki mást.
De ha abbol indulunk ki h tönkre tedd vkinek a kapcsolatát, képzelem milyen ember lehetsz. És ha sikerülne is "tönkretenned", azt hiszed a nyakadba fog ugrani? :O
"Kiszabaditottam a kiralylanyt a csunya farkas karmaikozul" :OOO
Sajnálom ha lepontoztok, szabad ország, szabad fórum, szabad vélemény nyílvánítás. Ezt nem volt szabad kihagynom, bevállalok egy 0%-os értékelést ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!