Van egy csaj, aki 13 éves, én is annyi vagyok, és jár valakivel, akit ismerek de én szerelmes vagyok belé. Hogy szerezzem meg őt?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 09:03
1/7 anonim válasza:
Sehogy, kishaver! Majd pár év múlva esetleg!
2/7 anonim válasza:
Pff ha szereti nem tudsz mit tenni én is jártam aztán a pasija dobta utána se sikerult tobbet elérnem
3/7 anonim válasza:
erd el hogy hogy szakaitcsanak azy vigasztald meg es szed fol:D am ne csinald.meg csak poen, 13 evsen 1-2honnapnal tovabb nem nagyon tartovabb a kapcsolat,ward ki azt porbalkoz nala!
4/7 anonim válasza:
Ha meg is tudnád szerezni, vajon tőled hány nap után csalja el egy másik srác? :) Úgy vigyázz!
5/7 A kérdező kommentje:
aha, jolvan :)
2014. febr. 22. 14:55
6/7 A kérdező kommentje:
de hogyan érjem el, hogy szakitsanak?
2014. febr. 22. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!