Mindig a tanult emberek talának meg engem, működhet ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok egy tanult/intelligens ember:D
Ezért "félek"az ilyen emberektől.
De nem vagyok buta!
Ha valaki nem tanult ember,az nem azt jelent,hogy buta.
2014. nov. 24. 16:12
1/13 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de az intelligencia nem tanultság kérdése. Intelligenciát nem tanulhatsz könyvekből és lexikonokból, iskolából meg főleg nem.
3/13 A kérdező kommentje:
1#
Félre értesz.
Se inteligens,se tanult nem vagyok:)
2014. nov. 24. 16:17
4/13 anonim válasza:
Én intelligens és tanult is vagyok, viszont kerülöm a buta/tanulatlan személyeket.
5/13 A kérdező kommentje:
4#
Aha,de nem ez volt a kérdés:)
2014. nov. 24. 16:19
6/13 anonim válasza:
Na és miért nem? Egyébként én sem szívesen járnék olyan lánnyal, aki tanultabb nálam, de ez egyáltalán nem kizáró ok. Ha egy rendes, normális ember, akkor nem érdekli, hogy nekem milyen végzettségem van, és nem okoskodik folyton. Mindkét véglethez volt már szerencsém... Az egyik folyton okoskodott, és lenézett, a másik pedig nagyon kedves volt velem, sosem fordult elő, hogy okoskodott volna. Őt tényleg én érdekeltem, nem a külsőségek, mint az ember végzettsége.
7/13 A kérdező kommentje:
Tanulatlan,buta.
Nem ugyanaz!
2014. nov. 24. 16:20
8/13 anonim válasza:
Ahogy a bölcs sem, úgy az intelligens ember sem használja magára ezt a szót soha. Ezzel tökéletesen elárultad, hogy mennyire vagy intelligens.
9/13 anonim válasza:
Szóval szerinted az intelligencia szükségképpen implikál egy, attól teljesen független tulajdonságot, a szerénységet? Kétlem.
Az ember intelligencia-hányadosa egy objektív mérce szerint megállapított szám; tökéletesen független a személyiségjegyektől.
10/13 anonim válasza:
kéredző, tök cukinak tűnsz, ha okos lennék, én is basználak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!