Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat úgy szerelem, és működhet úgy egy párkapcsolat, ha a másik emberrel különböző az érdeklődési körünk?
szerintem az ellentétek nem vonzzák egymást.
az ismerkedő fázis izgalmas és szenvedélyes.. de, amikor elmúlik az újdonság varázsa, és előtérbe kerül az igazi személyiség, gyakran elviselhetetlenné válhat a különbözőség, és ha együtt is maradnak a felek, számos konfliktus lehet a kapcsolatban.
15/L
Kialakulhat, működhet. De csak ha elfogadjátok egymást és nem akarjátok a másikat megváltoztatni.
Most, hogy így belegondoltam, nekünk elég különböző az érdeklődési körünk a párommal. Én a humán irányba húzok, ő reálos. Én olvasni szeretek, ő mozogni. Én álmodozó vagyok, ő realista. Mégis jól működünk együtt 6 éve, mert úgy fogadtuk el a másikat, ahogy van és hagyjuk, hogy azt csinálja, amit szeret, ugyanakkor mégis érdeklődéssel fordulunk felé, mert szeretjük egymást.
Ráadásul pozitív hatással is vagyunk egymásra, mert ő vissza tud engem húzni a realitás talajára, ha már túlzottan szárnyalna a fantáziám, én pedig el tudom rángatni őt a hétköznapok gondjaiból kicsit könnyedebb irányba.
Szóval sülhet el jól a dolog, csak jól kell kezelni. :) Bár van nálunk a családon belül olyan különbség is, hogy a pár két tagja különböző politikai beállítottságú. Na az már komolyabb gond szerintem, mert sokkal gyakrabban össze tudnak különbözni miatta a felek.
Neked kell tudni, hogy nálatok milyen "komoly" a különbség és tudjátok-e kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!