Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Talalkoztam egy 41 eves...

Talalkoztam egy 41 eves emberrel es ugy erzem megszerettem. Mit csinaljak? Tobbi lent.17/L

Figyelt kérdés

persze csak szexualis kapcsolat volt koztunk es elsonek talalkoztunk. Nincsennek gyerekei, de 10 eve van valakije akivel eggyutt el. Ugy erzem szeretem es neki is szimpatikus vagyok.

300km.re lakik tollem de lejott.. es azt mondta fogunk meg talalkozni.

de nem tudom hogy mit csinaljak mert nekem nagyon szerelmes lettem.. es ritkan erzem magamat jol tarsasagban, de melllette jol es biztonsagban ereztem magamat segitsetek pls es nem hagyom!

2014. okt. 29. 04:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jajaj, 300km, az kissé messze van, meg van barátnője is...

Te meg még nagyon fiatal vagy ilyenhez, bőven találhatnál olyat még, akivel boldog lehetsz.

Tapasztalatszerzésnek biztos jó, gondolom nem nagyon volt még kapcsolatod, és most ezt használja ki az úriember.

Nem túl szép dolog tőle, csak annyit mondok, ne éld bele magad, mert szomorú leszel. :(

2014. okt. 29. 05:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Cigány vagy...szo?
2014. okt. 29. 06:05
 3/13 anonim válasza:
74%
Honnan ismered?? Internetről? 41 évesen megkapott egy 17 éves lányt? Ugye tudod, miért választott téged? Pontosan a 300 kilométer miatt, szerinte ez a távolság elég ahhoz, hogy kizárjon téged az életéből, ez elég ahhoz, hogy ne jusson az élettárs fülébe a dolog, és ez a 300 kilométeres utazás során a lelkiismerete, bűntudata is szépen elillan. Intelligensebb külföldre megy csalni, vagy Thaiföldön üzlet a pedofília és liliomtiprás, bár azért fizetni kell, te ingyen vagy, elnézést, egy tank benzin. Kislány, ébredj fel! Egy apád korabeli éli ki rajtad a vágyait! Ugye tudod, hogy ezen kívül semmire se kellesz neki? Fejezd be!
2014. okt. 29. 06:27
 4/13 A kérdező kommentje:
nem bazzdmeg-.-
2014. okt. 29. 06:27
 5/13 anonim ***** válasza:
első randin lefekszel valakivel? sokan ki fognak használni még
2014. okt. 29. 06:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Pedig hagyni fogod.
2014. okt. 29. 06:58
 7/13 anonim ***** válasza:
17 évesen gondolom otthon laksz még ha ő jött hozzád szüleid mit szóltak hozzá? vagy bementetek egy bokorba vagy vettetek ki szobát?
2014. okt. 29. 06:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Én 34 voltam. A csaj 16

Másfél évig egerésztünk együtt.

Utána én megbuktam otthon

Neked apa pótló kell, neki meg egy feszes testű, kellőképpen perverz szépség

Egyszerü ez, mint a facsipesz

2014. okt. 29. 07:08
 9/13 anonim ***** válasza:
3-mas és 8-as igazat mond!
2014. okt. 29. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak sexre kellesz, no more....37F
2014. okt. 29. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!