Talalkoztam egy 41 eves emberrel es ugy erzem megszerettem. Mit csinaljak? Tobbi lent.17/L
Figyelt kérdés
persze csak szexualis kapcsolat volt koztunk es elsonek talalkoztunk. Nincsennek gyerekei, de 10 eve van valakije akivel eggyutt el. Ugy erzem szeretem es neki is szimpatikus vagyok.
300km.re lakik tollem de lejott.. es azt mondta fogunk meg talalkozni.
de nem tudom hogy mit csinaljak mert nekem nagyon szerelmes lettem.. es ritkan erzem magamat jol tarsasagban, de melllette jol es biztonsagban ereztem magamat segitsetek pls es nem hagyom!
2014. okt. 29. 04:50
11/13 anonim válasza:
Figyelj: ot kene faggasd az erzelmeirol es arrol hogy lenne e lehetoseg szamodra vele egyutt lenni, mert romantikus erzelmeid vannak iranta, es ugy erzed netan szukseged lenne ra. Sajnos senki nem fog tudni neked itt igazi tanacsot adni. De az a teny hogy az illeto lefektetett teged 17 eveskent szerintem inkabb arra enged kovetkeztetni hogy a szex volt a lenyeg szamara. na de majd o elmondja, vagy majd a viselkedesebol rajossz mi is az igazsag.
12/13 anonim válasza:
17/Fiú vagyok.
Sajnos ebből még bajotok lesz... azt tudod hogy kb apukád lehetne?
Stb... amúgy is... csak szexre kellettél neki...(nagyon valószínű) keress egy hozzád hasonló korút! :)
13/13 anonim válasza:
Irigylem az úriembert. Nem azért, mert 17 éves lánnyal hentereg, hanem azért, mert van ehhez gyomra. Én sem vagyok szent. Sokszor és sokat "vétkeztem", de sohasem ostoba vidéki lánykák rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!