Találkoztam egy lánnyal ( Barna hajú,170cm lehet, ért a kézilabdához) Pásztón. Most 08.30án. Beszélgettünk a sportról, zenéről, a jövőről. Őt keresem! Miképpen találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Én 188 cm magas, szőke- jól szituált : ), 23 éves férfi vagyok. Ha te vagy az a lány, akit keresek, kérlek írj! Azóta se találkoztam hozzád hasonló okos és mosolygós nővel.
Nem azért nem kérdeztem meg a neved, mert ennyire szeretek vallomásokat tenni idegenek előtt vagy mert nem érdekeltél ( azért írok ide, mert nagyon is érdekelsz ), hanem, mert hirtelen csak elrohantál telefonnal a füleden... :(
2014. szept. 6. 12:31
1/15 anonim válasza:
Magandetektiv vagyok. 50-ert felkutatom neked.
2/15 A kérdező kommentje:
Meggondolom a dolgot. írok majd levelet!!
Egyéb ötlet?
2014. szept. 6. 12:35
3/15 anonim válasza:
Az már egy jó lépés, ha kérdésbe foglaltad, talán olvassa :)
4/15 anonim válasza:
Sok szerencsét ! Kívánom hogy egymásra találjátok :) !!!
5/15 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy olvassa!! :)
Köszönöm a szurkolást.
2014. szept. 6. 12:45
6/15 anonim válasza:
Helyi rádió, helyi újság. Szórólap valami olyan helyen, ahol kézilabdások vannak. Ha helyi a lány, akkor talán valaki ismeri.
7/15 anonim válasza:
látod milyen jó ilyenkor a FB? megkérdezhetted volna a nevét, felveszed, és kész :D
8/15 A kérdező kommentje:
Látom, látom... De nem úgy kezdtünk el beszélgetni, hogy szia én én vagyok és itt lakom és ennyi idős vagyok. Csak megkérdezett egy infót (amire nem tudtam válaszolni , mivel én sem pásztói vagyok)...
Tudom, meg kellett volna kérdeznem. De ez van :(
2014. szept. 6. 13:21
9/15 anonim válasza:
De utálom az ilyeneket! Ott volt adott volt a helyzet, mégsem léptél. Akkor most fogd be a pofád!
10/15 anonim válasza:
Miért nem írod ki ugyanezt a Facebookra ? Volt mar ilyen régebben is . Egy srac ugyanígy felfigyelt egy lányra . A fiú Facebookon írta le hogy keresi azt a bizonyos lányt . Rengetegen osztották meg a srác posztját és végül csak célbaért az üzenet . Ez nem is túl régen történt itt Magyarországon , happy And lett a történet . :) Semmi ciki nem lenne benne , sőt a leányzonak is biztos tetszene ,ha így találnál rá . Romantikus (: ! Én a helyedben ezt tenném, feltéve ha tényleg komolyan érdekel a lány , nem csak egy éjszakára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!