Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerdán taliztam egy lánnyal....

Szerdán taliztam egy lánnyal. Nagyon tetszik. Elötte beszélgettünk viberen. Tali óta vagy alig ír vagy egyátalán nem. Micsináljak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem ő kezdeményezi a beszélgetést, hanem te, akkor nem érdeklődik irántad ergo. nem jöttél be neki.
2014. aug. 8. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jöttél be neki a talin. Szerintem tisztázd vele, lehet hogy csak nagyon elfoglalt, de szerintem inkább az a valószínűbb hogy nem tetszessz neki.
2014. aug. 8. 13:32
 3/12 A kérdező kommentje:

De akkor mért nem mondja meg?Nem ugy lenne fer?

Nem tudom de mikor taliztunk nem ugy tünt h nem jövök be neki.Rám nézett mosolygott.

2014. aug. 8. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:
nem tetszel neki ez tuti, csak nem akarja megmondani ez ilyen női hülyeség
2014. aug. 8. 13:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt most micsináljak?
2014. aug. 8. 13:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Amugy a beszélgetést ő kezdeményezte.
2014. aug. 8. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérd rajta számon, hogy mégis mi a halál fszáért nem képes neked írni? Legyél kemény
2014. aug. 8. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy mi baja. Valószínüleg nem jössz be neki. Akkor meg nem tudsz mit csinálni.
2014. aug. 8. 14:03
 9/12 anonim válasza:
hagyd a fenébe , nem jössz be neki..ha akarna téged, akkor írogatna,hidd el, rád lenne kattanva..de így akar lerázni, és fél megmondani.. majd lesz más :) ;)
2014. aug. 8. 14:07
 10/12 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy rád néz és mosolyog, én is mosolygok azokra akik rendesek velem és ezt már értették félre. Ha szeretnél tőle valamit akkor kérdezd meg, hogy ő ezt hogy gondolja, tudna-e többet elképzelni.
2014. aug. 8. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!