Régóta tetszik egy lány de csak most beszélgettünk nemrég mit csináljak szerintetek? (többi lent)
tegnap ezt már kiírtam csak normális választ nem kaptam sajnos ami tudott is volna segíteni.
20 éves egyetemista fiú vagyok és van a kollégiumba egy csaj aki már régebben is tetszett csak nagyon nem volt alkalmam vele dumálni. A héten volt egy buli ahol mind a ketten ott voltunk és egyszer indultunk vissza a koliba egész jól eldumáltunk meg mikor visszaértünk akkor is még legalább 1 órát beszélgetünk. Azóta van, hogy találkozok vele mikor lemegyek dohányozni vagy a folyosón mindig rámosolyog de igazából a köszönésen kívül nem nagyon beszélünk. Már arra is gondoltam hogy facebookon beszélek vele csak hát azt se nagyon tudom mit írjak. Ha lenne valami ötletetek azt nagyon megköszönném.
Amúgy eléggé ilyen visszahúzódó és ennek tudom azt be, hogy mikor találkozunk nem nagyon beszélünk. Amúgy meg ez a buli már kedden volt és attól is tartok, hogy most hogy semmit nem jelentkeztem azóta azt hiheti nem nagyon érdekel de ennyi idő és találkozás után most kicsit kellemetlennek érzem, hogy ráírjak most itthon vagyok úgyhogy személyesen meg sem tudom keresni szerintetek mit csináljak?
Sosem késő, és mindeig meg lehet próbálni. Hülyeség egy lehetőséget elszalasztani,csak azért mert azt hitted, nem fog jól elsülni.
Ha élőben találkozol vele, kérdezd meg hova megy, elkísérheted-e, és onnantól kezdve advan van a téma.
Ha cehetn írsz neki (én most előbb ezt támogatnám) kérdezd meg milyen volt a napja, hagyd hogy meséljen magáról, lássa rajtad hogy érdekled, rakj fel neki minnél több kérdést, majd hívd el valahova.
Egyet jegyezz meg: Mindig próbáld meg, ha van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!