Működhet ez a kapcsolat? Vagy mit szeretne tőlem?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy külföldi fiúval. Sajnos nagyon messze lakik. Amerika. Elmondtam neki, hogy én magyar vagyok. Aztán úgy vettem észre, hogy ez egy cseppet sem zavarja, mert elkérte utána az elérhetőségemet. Mit akarhat tőlem?2014. okt. 25. 13:02
1/8 anonim válasza:
Megismerni. Külföldön a magyar nőket nagyon szeretik, és keresik.
2/8 A kérdező kommentje:
De hát ez hatalmas távolság..:D
2014. okt. 25. 13:04
3/8 anonim válasza:
Semmit nem akar tőled, valószínűleg. Nekem is rengeteg amerikai ismerősöm van, és egyiket sem zavarta, hogy magyar vagyok.
4/8 Költőnő? válasza:
beszélgetni, más kultúrát megismerni... annál nem probléma agy földgömbnyi távolság sem.
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom..már kezdtem magam beleélni a dolgokba..:)
2014. okt. 25. 13:08
6/8 anonim válasza:
hát nézd meg, mi lesz belőle. próbálj kiházasodni, jobban jársz :D
7/8 anonim válasza:
Hogy mit akarhat az majd ki fog derülni akkor amikor felveszi veled a kapcsolatot. Ne éld bele magad előre semmibe.
8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálok csak sodródni az árral. Köszönöm szépen. :)
2014. okt. 25. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!