Fiúk ti mit gondoltok azokról a lányokról, aki megteszik az első lépéseket?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy adott egy lány és fiú,akik eddig nem nagyon beszéltek de a szemezés megtörtént. Ha a lány jelöli be facebookon a fiút és ír rá,vagy élőben szólítja le mit gondoltok róla? Szeretitek ha a csajok teszik meg az első lépést?2014. nov. 23. 17:00
11/24 A kérdező kommentje:
Értem,a legnagyobb problémám az,hogy hülyének néz.D
2014. nov. 23. 17:06
13/24 A kérdező kommentje:
Hát ha a fiúnak nem tetszik a lány és úgymond szánalmasnak találja,hogy bepróbálkozott nála. Csak attól félek,hogy Ő is ezt fogja gondolnixd
2014. nov. 23. 17:10
14/24 anonim válasza:
Nem tudnám elhinni, hogy bejövök neki. Először néznék bambán, hogy biztos valami kell neki (íróeszköz, papírdarab, kávéra apró, vagy valami), de nem tudnék mit mondani neki arra, ha például azzal jönne, hogy menjünk el üdítőre valahová. Arra gyanakodnék, hogy rá akar venni valamire, és emiatt csinálja. Szóval nagyon sajnálom, de nem tudom elhinni a nőknek, hogy szimpatikus lennék nekik. :/
15/24 anonim válasza:
Abszolút pozitívan állok hozzá attól függetlenül is, hogy tetszik-e a lány, vagy nem.
Szerintem ettől fölösleges tartanod, szóval nyugodtan írj rá.
16/24 A kérdező kommentje:
Hát igen,az is számít,hogy ki milyen ember. Viszont adott egy nem csajozós,nem nagy szájú,nem az a kiemelkedő külsejű,de viszonylag menő és kedves srác. Az ő esetében?
2014. nov. 23. 17:16
17/24 anonim válasza:
Nézd... normális, ép eszű ember nem tart érte szánalmasnak, ha bepróbálkozol, oké? Maximum valami öntelt majom. Még ha nem is jössz be neki, ha normális, ezt nem nagyképűen, lealázósan adja a tudtodra. Ha meg olyan, megint csak jobb neked nélküle.
Mármost az a szánalmas, ha elutasít, de te tovább nyomulsz és nem szállsz le róla. De ha simán bepróbálkozol, abban nincs semmi rossz.
Hajrá!
23/F
18/24 A kérdező kommentje:
Huh,köszönöm a válaszokat,sokat segített!:)
2014. nov. 23. 17:18
19/24 anonim válasza:
Mi az hogy "bepróbalkozol"? Elhívod randira?
Írj ra dumalni,nem kell rogton szerelmrt vallani.
20/24 A kérdező kommentje:
Nem randira gondoltam csak hogy először bejelölöm facebookon es akár rá is ìrok:)
2014. nov. 23. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!