Nálatok mennyi a max idő amit neten ismerkedve még várnátok az első randevúval?
a beszélgetések számától,idejétől és a komfort kialakításának idejétől függ,meg attól,hogy mikor nincs itthon a csajom,hogy fel tudjam hozni megdugni az újat.
de általában 1 hónap.
ha ennél tovább húzza a nő,akkor megy talonba,aztán ínséges időkben újra lehet kezdeni vele hátha.
Nekem tényleg az lenne az optimális, ha lehetne előtte hónapokig ismerkedni, társalogni neten, és lassan eljutni a találkozóig. Idegen emberekkel ugyanis nehezebben jövök ki, mint egy virtuális ismerőssel.
Ez eddig csak kétszer jött össze (bár kapcsolat nem lett belőlük), általában türelmetlenek a nők, és max. egy hét után eltűnnek, ha nem nyomul rájuk az ember egyből. Talán nem is kár értük persze...
1 hét... max 2.
Ha én meg tudom oldani meló és suli mellett a találkozót, akkor ő is meg tudja.
Hány hónapig???
Egyszer ismerkedtem neten, még aznap találkoztunk. Ez így oké. Előtte egyszer volt valaki, aki hetekig hitegetett, aztán eltűnt. Azóta nem kockáztatok. Találka egy héten belül, vagy mehet a levesbe. Nem szeretem a sz@rakodást. A párommal egy héten belül össze is költöztünk. Biztosan nem várnék valakire hónapokig, akiről azt se tudom, hogy kijövünk-e egyáltalán egymással.
Nem olvastam válaszokat.
Nálunk ott volt a táv, de mégis megoldotta, hogy még abban a hónapban legyen találkozás, vis 3 hét. Hónapokat egyikünk sem várt volna, így is örökkévalóságnak tűnt az az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!