Milyen jel után tegyük meg az első lépést mi fiúk?
Lényeg annyi, hogy adott egy lány és egy fiú, mindketten 16 év körül vannak. Fiúnak tetszik a lány, viszont fordítva nem biztos. Milyen jel uán lehet a fiú biztos abban, hogy szabad a pálya, elhívhatja randizni a lányt?
Van köze a valósághoz nem tagadom, de most inkább általánosságból kérdezem.
Főként lányok válaszát várom, hisz ők tudják ezeket a jeleket.
Főként fiú vagyok.
Ha tetszik a lány, akkor minek akarsz engedélyt kapni olyanra, ami teljesen hétköznapi dolog?
Vesd fel neki, hogy menjetek el ide, vagy oda. Ha te is tetszel neki, azt úgyis észre fogod venni a reakcióiból.
Ok en lany vagyok:-)))
Ha egy lany sokszor es sokat nez, elpirul,rad mosolyog, neha felrenez (zavarban van), extrem sokat beszel vagy baromi sokat hallgat, minden vicceden rohog meg akkor is ha benak, a kozelebe ersz es elhallgat, szajharapdalas (ez total tudatalatti italom csinalni de ha tetszik a srac osztonosen csinalom mert arra gondolok h ugy csokoloznek vele), esetlenkedik.....
Szoval ilyesmik:-)))))
Igazából eddig ott tartunk, hogy látásból ismerjük egymást, és talán 2 mondatot szóltunk egymáshoz.
Olyankora gondoltam, minde ugye az a szájharapósdi, meg ilyenek, amiből le tudom szűrni, hogy mehetek.
1.: Vagyis az én esetemben egy "idegen" lányt hívjak el randizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!