Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy vegyem rá hogy ő tegye...

Hogy vegyem rá hogy ő tegye meg az első lépést?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, aki már tavaly éveleje óta (amióta meglátott) szerelmes belém és mindigis próbálta apró kis jelekből mutatni hogy szeret, de mindig ha meglátom zavarban vagyok és egy szót se tudok szólni (meg egyébként se vagyok nagyon bűbeszédű), de szeretnék segíteni neki meg én is szeretnék vele járni csaj mindig leblokkolok ha bármikor is a közelembe kerül. Ma is a sulink teniszpályájára kimentünk és a haverja odaküldte mellèm, de nem nagyon beszéltünk egymással. :/ Szerintetek mit kellene csinálnom hogy rávegyem hogy bevallja??

2014. szept. 18. 18:37
 1/2 anonim válasza:
próbálj te is megnyílni akkor ő is mer majd:) mutass felé érdeklődést sugalló jeleket,testtartás ilyenek ha konkrét példák kellenek irok azt is.Igazábol mindig a lány adja meg a jelet hogy ismerkedni kezdjen a pasi,szóval csak bátran és nyugodtan:) egy-egy kedves megszólitás,érdeklődés bármi,ne rögtön azt várd hogy bevallja ,lassan induljatok el inkább ezen az úton,úgy lesz az igazi érzés megélése,sok sikert:)
2014. szept. 18. 20:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2014. szept. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!