Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy megtegye az első lépést?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, és már találkoztunk párszor. Nem közeledett olyan formában, de jól érezzük magunkat, nagyjából egyezik is a világképünk, és mindig ő keres. Hozzátartozik a dologhoz, hogy kb 3-4 hete ért véget egy kapcsolata, és lehet, hogy még túl friss neki az egész ahhoz, hogy bármiféle formában közeledjen. Esetleg nem érdeklem? én 20 vagyok, ő 29 lesz.2014. márc. 1. 21:46
1/3 anonim válasza:
ha ugyveszed eszre hogy erdeklodik irantad de nem teszi meg az elso lepest ,akkor bizonyara fel meg egy ujjabb kapcsolatba belevagni ,de te megprobalhatsz kezdemenyezni
2/3 A kérdező kommentje:
és milyen formában? nem akarok túl egyértelmű lenni.... :)
2014. márc. 1. 22:01
3/3 anonim válasza:
Ha mindig ő keres, az nem elég neked?
3-4 héttel egy kapcsolat után, főleg ha nem ő vetett neki véget, meg tudom érteni, hogy nem kezdeményez. Várj még pár hetet.
Ha nem érdekelnéd, nem keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!