Férfitársaim, ti hogy látjátok? Egy nőnek számít-e az, hogy népszerűek vagytok-e közöttük, vagy sem?
Élethelyzet: ismerkedsz egy lánnyal, nincs közös társaságátok. Viszont az ismerkedés alatt szerintetek figyeli egy nő azt, hogy például kinek írsz FB-on, kivel találkozol, kikkel telefonálsz, és hogy ezeknek hányadrésze nő? Számíthat-e az nekik, hogy hány nőismerőseitek, havernőitek, kolléganőitek, szaktársnőitek van, tartjátok-e velük a kapcsolatot, s milyen szinten vagytok népszerűek közöttük?
Személyes véleményem, tapasztalatom szerint eléggé számít egy nőnek, hogy a férfi mennyire társasági ember, mennyi nő és férfi veszi körül. Itt is láttam korábban már néhány srácot panaszkodni arról, hogy csendes, visszahúzódó, kevésbé társasági lény létükre nem is nagyon kapkodnak értük a lányok.
Ti hogy látjátok? Korrektek lehetnek-e a fentebbi megállapításaim, miszerint ismerkedés közben rokonszenvesebb lehet egy férfi, ha nők közelében tartózkodik, viszont ellenszenvessé válhat, ha csendes, hallgatag, egyszerű, és lényegesen kevesebbet jár társaságba?
Számít. Tapasztalatból írom. Társasági emberként sok lánnyal voltam, amióta új környezet, kevés ismerős, nincs barátnőm.
De ez ugyanolyan mint nekem nyáron a cipőben a lábfej. Látszik, hogy ki milyen, hiszen olyankor jelentős számban nyitott cipőt hordanak. Van akihez a lábfej alapján hozzá se nyúlnék, van akihez igen, és van akihez nagyon. Pedig nem fétish kérdése, olyasmi lehet mint a férfikéz a nőknek.
hogy kinek írok facebookon illetve kivel telefonálgatok azt ez a lány honnan tudná? lehallgat vagy mi?
semmi köze hozzá amúgy se, mint ahogy ahhoz se, hogy a barátaim lányok vagy fiúk
na nekem ez a véleményem :)
Nem gondolod, hogy beteges ennyire lenyomozni valakit?
Néhány embernek számít, ki mennyire embermágnes, mások megelégszenek kevesebbel is.
A csendes, visszahúzódó, kevésbé társasági lényekért más miatt nem "kapkodnak a nők".
A megállapításaid csak félig korrektek. Túl sok mindent akarsz ráhúzni a nőkre és a férfiakra - holott mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!