Férfitársaim, akik kevésbé beszédesek, ti hogy tudjátоk elkápráztatni a nőket?
Folyton ezt tapasztalom az évek során, hogy egy nőt a nap 24 órájában folyamatosan el kell kápráztatni, folyamatosan újat kell neki mutatni. Nem vagyok beszédes típusú, két-három megkérdezett nőismerősöm (akik régebb óta ismernek) kritikája alapján valóban ritkán szólalok meg, de amikor kinyitom a szám, akkor "gyilkosak" a poénjaim. Fura, mert ezt valahogy nem érzem magamon, hogy olyan nagyon lehengerlő viccekkel rögtönözném el a társaságot, ahol éppen tartózkodom.
Évek alatt az a fajta érzés alakult ki bennem, hogy folyamatosan szórakoztatnom kell egy nőt, hogy felfigyeljen rám., különben egyszerűen továbbáll, ha nem keresem. Tehát a kölcsönös érdeklődést még sosem tudtam megtapasztalni, hogy milyen az, ha egy nőt érdeklek.
Volt eddigi életem során 1-2 olyan lány, akinek állítólag bejöttem, de én ezt nem hittem el senkinek, mert amikor a társaságukban tartózkodtam, eléggé csendes, visszahúzódó voltam, és egyáltalán nem úgy mutatkozott a dolog, hogy felkeltettem volna bárki figyelmét is. Nem értem, hogyha egy nő figyelmét állandóan fent kell tartani azzal, hogy folyamatosan durrogtatnom kell a jobbnál jobb vicceket, sziporkákat, akkor hogyan jöhetek be bárkinek is.
Visszahúzódó srácok, ti könnyen oldódtok nő/nők nektek tetsző társaságában? Nekem ez nem megy, mert teljesen leblokkolok. Mivel tudjátok fenntartani a kiszemelt nő figyelmét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!