Lányok! Csak én vagyok az a szerencsétlen, aki azt érzi, hogy egyedül fog megöregedni?
10# Mondjuk az előfordulhat, az a baj hogy a fehér pacikon nincs légzsák és ők is csak az úton közlekedhetnek :S
Én mondjuk szerencsés vagyok mert tőlünk 200 méterre van a lovarda :-)
Az a gond,hogy "herceget" akarsz.
Nem a te hibád.Ezt nevelik belétek.
*Én mondjuk szerencsés vagyok mert tőlünk 200 méterre van a lovarda :-)
Ez nagyon tetszett:DD
Sos sok évvel ezelőtt, én is ezt gondoltam. aztán lőcs csoda, és 1 év múlva ellettem cibálva az anyakönyvezetőhöz és férjhez mentem.
Szóval fel a fejjel kedves Bridget Jones:DD
Nem, nem kell a szőke herceg fehér lovon.
Csak legyen végre egy srác, aki őszintén, és feltétel nélkül szeret.
Elfogad a hibáimmal együtt.
Ha már úgy is ilyen sok megtört lélek olvassa ezt a kérdést, akkor feldobok egy labdát :D Ha valaki úgy érzi, hogy próbára tenné magát egy szőke hercegnél, az írjon képpel együtt :D
Spec: 21, Bp, 180, egyetem, reál, átl. testalkat, intelligens, érzelmes, céltudatos, kitartó, toleráns, türelmes, humoros, empatikus, állítólag jóképű...
Igazság szerint már elegem van a beképzelt, "annyi mindent megtapasztaltam már" csajokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!