Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Spicces állapotában mindenkibő...

Spicces állapotában mindenkiből ki lehet húzni, hogy kibe szerelmes?

Figyelt kérdés
Egyéni tapasztalatok? Saját élmények? ;)
2014. nov. 22. 21:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Ez a faék tetszik, na legalább már nevettem.

Nem csak írtam, hogy mi nem szabályozzuk egymást, és más miatt van, de ha most nem húzod ki belőlem, akkor nem hinném, hogy máskor is kitudnád. (ezek szerint)

Házi vis Párom apuja küldte otthonról, páleszt.

Csak azt nem értem, hogy minek mondta el így már el.

Amúgy Ő alszik én nem tudok..

Szeretem ezt a "hülyét" na! Mert nem hiába vagyok vele.

2014. nov. 22. 23:07
 32/38 A kérdező kommentje:

Pálesszel átitatott faék... Na egyre jobb. Legalább tartósítja, mint a formalin.

Nem tudom, mit nem mondott el. Tuti valami tök bagatell dolog, amire a becsiccsentett állapot nagyítóként funkcionál. Szereted, és mégsem fekszel mellette. Legjobb kombi. Női hiszti. Két év múlva már házasok lesztek. Ha nem jön be a jóslatom, keress meg két év múlva, és leverheted rajtam a pia árát.

2014. nov. 22. 23:26
 33/38 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megnevettetsz! Nagyon rég nevettem. :-)

Épp azért kezdtem el inni, hogy ezt úgymond feldolhozzam.. vagy mi.

Mert rosszul esett, hogy és így utólag hülyén is érzem magam miatta.

Azért nem, mert na jó ezt elmondom, sajnos úgy van rendezve a szoba, hogy nem egymás mellett tudunk aludni, igaz néha átjön, mert jó főleg nekem, tudja, jobban alszom, de amúgy meg baromi kényelmetlen!

Nem,ezt kikérem magamnak ez nem hiszti, csak alvászavar.

Elvileg már azok lennénk, de rájöttünk ez túl nagy felhajtás lenne, igaz szeretnék is, de emiatt nemigen, meg most csak a társadalmi elvárásoknak feleljünk meg?! .. háát, ha majd úgy érezzük talán. (amúgy jegyesek vagyunk) De ezt sem vertük nagy dobra. Gyűrű nélkül is szeretjük egymást!

Nem ezen múlik.

Ha nem is pálesz árát.. arra még meg is hívlak, persze ha szereted és bírod?! ;-P

2014. nov. 22. 23:37
 34/38 anonim ***** válasza:
Vis papír nélkül is szeretjük egymás, és gyűrűt azért hordjuk. De nem ettől tesszük függővé.
2014. nov. 22. 23:41
 35/38 A kérdező kommentje:

Hú.. Közös szoba... Egymás mellett lévő ágyak... Izé... Ti testvérek vagytok, vagy mi? A beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolat perverz és izgató. Beszarok, mindjárt felállok, már csak azért, mert többen illettek már a "fаsz" jelzővel.

Miattam nem fogsz elszegényedni, ha meghívásról lenne szó, ugyanis alig pár sörtől statáriálisan ítélkezik az álommanó. Szóval ha 2016. november 22-ig nem történik semmi, mártírként felajánlom magam BDSM-re. (Már ha addig nem tiltják a nickem [amire azért igen kicsi az esély], vagy amíg nem találok valakit, aki szétbüntet hupákolásügyileg.)

2014. nov. 22. 23:51
 36/38 anonim ***** válasza:

lol

Dehogy, ide tudtunk összeköltözni, mert nem kis táv volt amúgy köztünk.

Vis nem bírod az alkoholt?

BDSM? ..hmm

Még akkor is, ha mi addigra nem döntőnk úgy, hogy "fejet hajtunk" a társadalom előtt?!

2014. nov. 23. 00:02
 37/38 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem bírom. Pár korty, és nemhogy rühellem a nőket, hanem egyenesen imádom a nőket, majd bedobom a spontánszunyát.

Még akkor is? Még akkor is! A párodnak remélem jó gyomra lesz hozzá.

2014. nov. 23. 00:30
 38/38 anonim ***** válasza:

Ez aranyos lehet. :-)

Megnézném.

Erre még visszatérünk majd.

2014. nov. 23. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!