Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Spicces állapotában mindenkibő...

Spicces állapotában mindenkiből ki lehet húzni, hogy kibe szerelmes?

Figyelt kérdés
Egyéni tapasztalatok? Saját élmények? ;)
2014. nov. 22. 21:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, van Párom amúgy.. De lehet szakítanék, mert csak akkor lenne bátorságom, bár ki tudja, mert józanul is meg beállva sem mindig tiszta mit is szeretnék ..

Túl sok lett az utóbbi időben a kérdés ..

Nemigen érzem magam boldognak jó ideje.

N

2014. nov. 22. 22:29
 22/38 A kérdező kommentje:
#21: Ez nem túl korrekt hozzáállás a pároddal szemben.
2014. nov. 22. 22:31
 23/38 Szergej55 ***** válasza:
Ez valószínűleg olyan téma lehet, amiről részegen sem beszélnék, bár kérdés, hogy a mérgezés milyen fokára akarna pár rendes ember eljuttatni. :D
2014. nov. 22. 22:34
 24/38 anonim ***** válasza:
Mert? ..
2014. nov. 22. 22:34
 25/38 A kérdező kommentje:
#24: Hogyhogy mert? Mert nem vagy boldog.
2014. nov. 22. 22:37
 26/38 anonim ***** válasza:

Mert az fair volt Tőle, hogy a hátam mögött tett valamit, nem, nem megcsalás, mert akkor tudja jól, hogy ennyi volt, azt elmondja, rá párhétre. Nagyon jól estest mondhatom, amúgy most be vagyok állva..

3 éve együtt.

De ha valamit azért tesz hátam mögött, mert nem akarja, hogy tudjam akkor mér mondja el azután!? o.O:-(

2014. nov. 22. 22:42
 27/38 A kérdező kommentje:
#26: Áh, szóval be vagy rúgva. Mi olyat tett, ami nem megcsalás? Nyilván ha más nőre néz rá "kicsit másképp", már az is szinte annak számít. Mit tett? Nem vitte le a szemetet reggel? Nem ágyazott be maga után? Nem tudom, mit miért tesz, őt nem ismerem.
2014. nov. 22. 22:51
 28/38 anonim ***** válasza:

Szerencsére azzal nincs gondom, ha másra néz, mivel én is ezt teszem, ha nő ha férfiról van szó, sőt ha szépet látok még szólok is neki, nézd szép popsi, mell..

Nem szabályozzuk egymást.

Ja semmi ilyesmi amire gondolsz ebből én nem csinálok ügyet, elég érett vagyok, ezzel nem is lenne gond.

Mást teljesen. Azzal indokolta, hogy nem akart gondot/rosszat, és ezért inkább nekem nem szólt akkor.. -.-

2014. nov. 22. 22:57
 29/38 anonim ***** válasza:
Ja és igen, be vagyok. ;-P
2014. nov. 22. 22:58
 30/38 A kérdező kommentje:
#29: Bakter! Kinézed belőlem, hogy megértsem a női logikát, meg hogy mikor mire gondoltok? Láttál már faéket GYK-n pofázni? A kérdező szerintem az... Szóval mit ittál? És miért ittál?
2014. nov. 22. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!