Spicces állapotában mindenkiből ki lehet húzni, hogy kibe szerelmes?
Hát nem tudom, van Párom amúgy.. De lehet szakítanék, mert csak akkor lenne bátorságom, bár ki tudja, mert józanul is meg beállva sem mindig tiszta mit is szeretnék ..
Túl sok lett az utóbbi időben a kérdés ..
Nemigen érzem magam boldognak jó ideje.
N
Mert az fair volt Tőle, hogy a hátam mögött tett valamit, nem, nem megcsalás, mert akkor tudja jól, hogy ennyi volt, azt elmondja, rá párhétre. Nagyon jól estest mondhatom, amúgy most be vagyok állva..
3 éve együtt.
De ha valamit azért tesz hátam mögött, mert nem akarja, hogy tudjam akkor mér mondja el azután!? o.O:-(
Szerencsére azzal nincs gondom, ha másra néz, mivel én is ezt teszem, ha nő ha férfiról van szó, sőt ha szépet látok még szólok is neki, nézd szép popsi, mell..
Nem szabályozzuk egymást.
Ja semmi ilyesmi amire gondolsz ebből én nem csinálok ügyet, elég érett vagyok, ezzel nem is lenne gond.
Mást teljesen. Azzal indokolta, hogy nem akart gondot/rosszat, és ezért inkább nekem nem szólt akkor.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!