Igaz, hogy aki szerelmes, mást észre se vesz?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek épp nincs kapcsolata, és a kérdésre, kinézett e magának valakit, azt mondja, nem.
Viszont egy lány barátjának olyanokat írogat, hogy szívesen járna vele, vele szeretne élni,mert nagyon kedveli, de tiszteletben tartja, hogy foglalt.
De közben meg Fb-re meg szerelmi témájú dolgokat (zene, dalszöveg, meg ilyenek), posztol.
Most akkor mégis tetszik neki valaki?
A havernője, tuti nem, azt nyilván csak kipróbálná. Legalábbis mindenki ezt állítja.
2014. nov. 19. 15:51
1/4 DanteSparda válasza:
én ha szerelmes vagyok más csaj nem tud érdekelni
2/4 anonim válasza:
Amikor szerelmes voltam, jöhetett volna a legbombázóbb nő is, észre se vettem volna, mert csak egyetlen nő létezett számomra. Az már más kérdés, hogy viszonzatlan volt. Viszont korábban (tizenéves koromban) volt egy lány, akivel ilyenekkel hülyéskedtünk, hogy járnánk, meg dugnánk egymással, de csak poénból mondtuk egymásnak, a párja jó haverom volt.
3/4 anonim válasza:
én magamról tudok nyilatkozni. szerelmes vagyok, de nem vak
4/4 anonim válasza:
pontosan,szerelmes de nem vak. ezzel én is így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!