Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Spicces állapotában mindenkibő...

Spicces állapotában mindenkiből ki lehet húzni, hogy kibe szerelmes?

Figyelt kérdés
Egyéni tapasztalatok? Saját élmények? ;)
2014. nov. 22. 21:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Belőlem nem. Belőlem semmit nem lehet. Akkor is ha részeg vagyok, és ha valamit meg akarok jegyezni, azt meg fogom :DDD Mindenki röhög rajtam, aztán másnap néznek, hog megjegyeztem :D Valahogy nem vagyok tudatomnál, de mégis tudom, hogy mi az, amit nem akarok elmondani. :)
2014. nov. 22. 21:50
 12/38 anonim ***** válasza:

Nem vagyok meleg...

2014. nov. 22. 21:50
 13/38 A kérdező kommentje:
#11: Ááá, őszinteségi rohamig itatnálak... :)
2014. nov. 22. 21:51
 14/38 anonim ***** válasza:
3. vagyok; válaszolva a kérdésedre, azért nem, mert nem is vágyom rá. Nem hat meg a dolog.
2014. nov. 22. 21:51
 15/38 A kérdező kommentje:

#12: Oh, sorry, kolléga. No de akkor is van egészen biztosan gyenge pontod egy nő személyében... Amikor a legelvetemültebb, legbarlanglakóbb életemet éltem is akadt képzeletben egy-egy dekoratív színésznő, vagy éppen a szomszéd utcában lakó 17 éves сuni, aki megmozgatta a fantáziámat stb.

#14: Rizsa! Ha egyszer átélted, nincs olyan, hogy ne hiányozna.

2014. nov. 22. 22:02
 16/38 anonim ***** válasza:
#15 Rizsa! Ne magadból indulj ki.
2014. nov. 22. 22:03
 17/38 anonim ***** válasza:

#Kérdező

12-es vagyok és igen van olyan aki eléggé bejön külsőre, sőt többen is :D Többe közt egy pénztáos a boltban, egy árufeltötő csaj (na őt már rég láttam) meg egy "idősebb" (3x éves) vasúti jegypénztáros :D

De "szerelmes" az nem vagyok, az nálam ritka dolog, talán még sosem voltam igazán az

2014. nov. 22. 22:05
 18/38 anonim ***** válasza:
Paranoiás leszek részegen, nem kapok őszinteségi rohamot. Talán még jobban hazudok úgy, mint józanul (de lehet, hogy csak azért tűnik így, mert részegen az emberek arra számítanak, hogy csak igazat mondok).
2014. nov. 22. 22:09
 19/38 A kérdező kommentje:

#16: Ha jót is átéltél benne, akkor miért ne vágyakozhatnál rá, hogy újra átéld. Bátortalan vagy egy új szerelemhez?

#17: Spiccesen és/vagy részegen sok-sok ember szokott szerelmes lenni. :)

2014. nov. 22. 22:11
 20/38 A kérdező kommentje:
#18: Valóban! Mindenkiből mást hoz ki a pia. Néhányunk sajnos még népirtásra és háborúra is képes pár feles után... Hm, józanul hazudni? :o Na ne csináld...
2014. nov. 22. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!