Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyen létezik? Van ilyen?

Ilyen létezik? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Nyáron megismerkedtem egy sráccal.közös barátaink mutattak be egymásnak.elég jól haladtak a dolgok, találkoztunk még párszor,utána megbeszéltük,hogy tovább ismerkedünk facebookon.minden nap írtunk,volt,hogy du.tól éjfélig folyamatosan írkáltunk.aztán másnap írtam neki és nem jött válasz.mégcsak nem is "látta" az üzenetet.a kérdésem,hogy el tudja olvasni úgy,hogy ne "látta" legyen ott .megbántani tuti nem bántottam meg.nem is nyomultam.akkor mi ütött belé.így 2 hónap elteltével megint kezd bántani a dolog,hogy miért nem jelentkezik..mellesleg nem rég lett vége egy hosszú kapcsolatának.talán nem tudja még ő maga sem,hogy mi legyen...

20/l

2014. nov. 22. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Látod, létezik ilyen.

Komolytalanságot félretéve, próbáld meg kideríteni, történt-e vele valami, egy ennyire éles váltás nem feltétlen normális.

2014. nov. 22. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Pár napja gondolkodom,hogy ráírok,úgyis mindig fent van,csak mi van akkor,ha ezg sem fogja elolvasni.mert ha elolvasná,de nem ír,akkor úgy megértem nem érdeklem.de,hogy még csak nem is "látta"?
2014. nov. 22. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
faggattam a közös barátainkat m,hogy mi lehet,nem tudják,mert rosszat egyáltalán nem mondott rólam,akart folytatást is azt mondták.akkor meg nem értem..
2014. nov. 22. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha akart volna valamit tőled, keresett volna. Lehet csak "arra" kellettél volna és nem akart kihasználni.
2014. nov. 22. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.de addig nem nyugszom míg meg nem tudom
2014. nov. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!