Létezik fiú lány barátság?
Figyelt kérdés
Lehet, már sok ilyen kérdés volt, de ez most friss.. Szóval nekem van egy fiú legjobb barátom. Azért nem értem miért kételkednek benne mások, mert én iránta nem érzek semmivel többet..
Szerintetek létezik ilyen barátság?
2014. nov. 20. 19:27
1/4 anonim válasza:
Tegnap is létezett,ma is és ha holnap megkérsezik akkor is fog.
2/4 anonim válasza:
Nem, nem létezik.
"én iránta nem érzek semmivel többet.."
Nem tudhatod, hogy ő hogy érez. Mások elmondásai alapján a fiúk könnyebben belezúgnak a másik félbe, illetve ezt én is tapasztaltam a magam részéről...:)
17F
3/4 anonim válasza:
Én is voltam így,bár most már nem igen tartjuk a kapcsolatot a körülmények változása miatt sajnos
4/4 anonim válasza:
nekem is volt fiú barátom. ő többet érezett ennél és elmondta . akkor nem akartam a kérdésére bunkó lenni szóval igent mondtam . egy héttel késöbb szakítottam vele.... Szóval a válaszom nem
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!