Szerintetek nagyon ronda vagyok? Létezik olyan lány, akinek tetszenék egy kicsit is?
Egy visszahúzódó félénk csendes fiú vagyok, és egyszerűen rondának érzem magam.. Ez miatt mindig rossz kedvem van. :( Nem vagyok igénytelen tisztán tartom magam, divatosan öltözködöm, hónaponként csináltatom meg a frizurám a fodrásznál, de mind hiába. Kedves vagyok, udvarias, megértő, őszinte, de a legjobb esetben is csak barátként tekintenek rám a lányok.
Rengetek lánynál próbálkoztam már az interneten társkeresőkön, közösségi oldalakon, néhányszor a valóságban is, de semmi sem jött összes..
A külsőmmel az baj, hogy kicsit elállnak a füleim. Szívesen megműttetném, de a műtét nagyon drága és nem telik rá. :( 18/F
priviben küldhetnél képet, őszinte leszek. :)
A legnagyobb baj szerintem, hogy túl kedves vagy. A legtöbb lánynak, a kicsit, de tényleg csak egy kicsit bunkó pasik jönnek be. 19/L
Nekem azért nem tetszenél, mert sajnálod magad és valami totál depis srácnak tűnsz az írásod alapján... kinek kéne ilyen? Én a vidám, okos srácokat szeretem.
Főleg az a gond hogy azt hiszed a külső a legfontosabb... főleg két fül... vágass előnyös frizurát ami akár részben takarja a füled ha csak ez a gondod amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!