Létezik ilyen? "Szerelem" pár óra után? Butaság?
A lényeg, hogy voltak a sulinkban cserediákok, Amerikából. Lehetett fogadni, de csak 1délutánra, mert BP-en egy szállodában szálltak meg.
Mivel kicsi a házunk, jó volt így, hogy nem kellett szállást adni nekik, anyukám úgy nem is engedte volna.
Mivel kevesen fogadtak, így én 2srácit kaptam (lány vagyok). Kb olyan 5órát töltöttünk együtt.
Mivel elég jól beszélek angolul, be sem állt a pofám. Az egyik srác olyan, mint én, ő is baromi sokat beszélt, a másik csendes volt és mindig csak motyogott.
Az a srác, aki hasonlított rám temperamentumban, nagyon aranyos volt.
Ha valamit nem tudtam megtenni, vagy nem jutott eszembe egy szó, mindig aranyosan megsímogatta a hátam, hogy minden okés.
Nôvérem is velünk volt, így voltunk négyen a 2srác meg mi.
A beszédes fiú kb csak velem beszélt, mindig adott pacsit meg megfogta a kezem. Komolyan imádtam.
Amikor eljött a búcsú pillanata, nagyon szomorú voltam. Megölelt és mondta, hogy hamarosan találkozunk, és ne aggódjak, látjuk még egymást, mondtam neki, hogy milyen szomorú vagyok, hogy elmennek, mondta, hogy ő is.
Kérdem én, hogyan lehetséges ennyi idő alatt belezúgni valakiben? :(
Hát eléggé az.
Bár érdekes hogy külföldire rögtön nyomul a magyar csaj, másik magyarra meg csak fanyalognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!