Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden fiú/férfi csak szexet...

Minden fiú/férfi csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy fiúval de kiderült hogy csak szexelni akar...

Mindegyik csak ezt akarja??

A barátnőim is mesélték hogy ők is csak ilyen fiúval találkoznak, és ha szétnézek körülöttem nem látok olyan fiút akinek nem az jár a fejében. Miért csak arra mennek?

2014. nov. 22. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Minden férfi akar szexet. Csak szexet általában azoktól a lányoktól akarnak, akik mást nem igazán tudnak nyújtani.

Ez persze az értelmesebb férfiakra igaz. A többiekkel meg úgyis felesleges foglalkozni.

2014. nov. 22. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, megszólalt a professzor úr.
2014. nov. 22. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem,csak akik mást is szeretnének,azokat észre sem veszitek,levegőnek nézitek...Tudok mutatni neked az ismeretségi körömből is nagyon sokat,akik nem csak szexet szeretnének.Na bizony köztük én is,maximum barátnak vagyunk titulálva,de engem például még arra sem méltatnak,inkább megaláznak....
2014. nov. 22. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, #11-es közbeszólt. Válaszom a #10-es versenyzőnek volt célozva.
2014. nov. 22. 15:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Miquel

18 éves, még alig van szexuális tapasztalat is nem, hogy élet tapasztalat. De persze heves és mindent jobban tud.

Mi is ilyenek voltunk ennyi idősen ;)

2014. nov. 22. 15:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mi is ilyenek voltunk ennyi idősen, és nekünk is az orrunkra koppintottak ;)
2014. nov. 23. 09:58
 17/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Azok a fiúk akik rendesek, nem kezdeményeznek, általában ők is ugy csinálnak mint akik észre sem vesznek minket, még jó hogy nem beléjük szeretünk bele hanem azokba akik legalább egy kicsit is odafigyelnek ránk.

2014. nov. 23. 13:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
akarhogyir de miguelnek igaza van. minden pasi szexet akar csak van aki dgy alkalom utan van aki tobalkal6 utan dobja ki a csajt. es vannak persze azok a pasik akiker tizkoromel kaparnak a csajok de ezek ezek a pasik teljesen magukal vanak elfoglalva es eszre sem veszik mi vagy ki kerulgeti oket.
2014. nov. 23. 15:00
 19/21 anonim válasza:
51%
Igen mindegyik egy hűtlen szexmániás degenerált állat-.-
2017. aug. 2. 13:21
 20/21 anonim válasza:
62%
Én ezt férfiként kikérem magamnak hogy csak sexet akarunk. Te választottál olyan partnert. Ez olyan mintha azt mondanám az összes nőnek csak pénz kell ami szintén nem igaz. Találtok valami romantikus palit aki kinyitja nektek az ajtót meg hoz virágot azt elhajtjátok és találtok valami alfahímet jó dumával jó testel mégis mit gondolsz mit akar tőled? Nagyképüen válogatok aztán csodálkoztok hogy meg szívjatok meg is érdemlitek.
2018. júl. 27. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!