Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden fiú/férfi csak szexet...

Minden fiú/férfi csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy fiúval de kiderült hogy csak szexelni akar...

Mindegyik csak ezt akarja??

A barátnőim is mesélték hogy ők is csak ilyen fiúval találkoznak, és ha szétnézek körülöttem nem látok olyan fiút akinek nem az jár a fejében. Miért csak arra mennek?

2014. nov. 22. 15:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
Sajna igem..
2014. nov. 22. 15:16
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Az ösztön irányítja őket, de nem mindegyik csak azt akar!
2014. nov. 22. 15:17
 3/21 anonim ***** válasza:
61%

Neeeem, ez nem igaz, szeretjük a sört, a focit és az autóversenyt is :)))))))))

Egyre kevesebb pasi tűri el, hogy hónapokig kéressétek magatokat egy kapcsolat elején.

Én ezt csak a "férfiak lázadásának" hívom.

Az a helyzet, hogy két véglet van. Vagy az 1 órán belül ágy, és a "7 hónapja járunk lefeküdjek vele?". A kettő között kéne megtalálni a közös hangot. :))))

2014. nov. 22. 15:18
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Csak a farkuk utan mennek,azt hogy mi.lanyok hogy erzunk az mar nem erdekli.oket
2014. nov. 22. 15:19
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Azért drága szívem, mert amelyik nem arra menne, arra jobb esetben rá se néztek, rosszabb esetben porrá alázzátok a legkisebb közeledés közben. Ők a "lúzerek", tudod. Egyébként a sok éjjelnappalbudapesten meg valóvilágon szocializálódott kefefejű kanoktól mit vártatok? Hogy majd törődik a lelketekkel, érzéseitekkel? Rájuk támasztotok igényt, hát egyétek, és ne panaszkodjatok.
2014. nov. 22. 15:19
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért általánosítani nem kellene :)
2014. nov. 22. 15:20
 7/21 anonim ***** válasza:
56%

+1

ez meg a másik.

A normális pasik a friendzone -ban vannak többnyire ;) Egy igazi férfi után meg úgy is a nőknek kell futni (Minden csaj banderas szintű pasast akar, csak azt nem tudják, hogy azért nekik kell kaparni, de k. keményen ám :D)

2014. nov. 22. 15:22
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

A mondat akár igaz is lehetne, ha nem volna benne a "CSAK".

Minden fiú/férfi szexet akar, s hogy mit még, azt sokszor az dönti el, hogy milyen a szex. Mondjuk manapság elkeserítő, hogy mennyire nem szeretnek elköteleződni a fiatalok, de bízvást állíthatom, hogy találsz olyat is, kérdező, aki ezt is bevállalja.

2014. nov. 22. 15:24
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván minden férfi akar szexet (szeretkezést), ahogy a nők is. Ott a gond, amit én látok, hogy aki érzelmes, odafigyelő, törődő lelki társ lenne, annak esélyt sem adnak, de akiknek csak arra kell egy nő, és szemrebbenés nélkül dobnák is ki, ha együtt lehetnének egy jobb bőrrel, azoknak megállás nélkül van csajuk.
2014. nov. 22. 15:30
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

Míly elkeseredett kommenteket s magát kérdést látni....

Szerintem abszurd kérdés s mint ilyen nem szoktam válaszolni hisz túl egyértelmü, de NEM

Nem minden fiu csak a sexre megy. A sok génhulladék agyhalott férgeket, kiket nem érdekel kinek lelkét teszik tönkre s mennyire. Elkéne pusztítani. Kártevők...

18F

2014. nov. 22. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!