Minden fiú/férfi csak szexet akar?
Nemrég megismerkedtem egy fiúval de kiderült hogy csak szexelni akar...
Mindegyik csak ezt akarja??
A barátnőim is mesélték hogy ők is csak ilyen fiúval találkoznak, és ha szétnézek körülöttem nem látok olyan fiút akinek nem az jár a fejében. Miért csak arra mennek?
Neeeem, ez nem igaz, szeretjük a sört, a focit és az autóversenyt is :)))))))))
Egyre kevesebb pasi tűri el, hogy hónapokig kéressétek magatokat egy kapcsolat elején.
Én ezt csak a "férfiak lázadásának" hívom.
Az a helyzet, hogy két véglet van. Vagy az 1 órán belül ágy, és a "7 hónapja járunk lefeküdjek vele?". A kettő között kéne megtalálni a közös hangot. :))))
+1
ez meg a másik.
A normális pasik a friendzone -ban vannak többnyire ;) Egy igazi férfi után meg úgy is a nőknek kell futni (Minden csaj banderas szintű pasast akar, csak azt nem tudják, hogy azért nekik kell kaparni, de k. keményen ám :D)
A mondat akár igaz is lehetne, ha nem volna benne a "CSAK".
Minden fiú/férfi szexet akar, s hogy mit még, azt sokszor az dönti el, hogy milyen a szex. Mondjuk manapság elkeserítő, hogy mennyire nem szeretnek elköteleződni a fiatalok, de bízvást állíthatom, hogy találsz olyat is, kérdező, aki ezt is bevállalja.
Míly elkeseredett kommenteket s magát kérdést látni....
Szerintem abszurd kérdés s mint ilyen nem szoktam válaszolni hisz túl egyértelmü, de NEM
Nem minden fiu csak a sexre megy. A sok génhulladék agyhalott férgeket, kiket nem érdekel kinek lelkét teszik tönkre s mennyire. Elkéne pusztítani. Kártevők...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!