Lányok! Ez bejön nektek, vagy pont elrettent?
Manapság sok hülyeséget hallani a médiában a közbiztonságról.
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha egy pasi az utcán/buszon/buszmegállóban leszólít titeket ismerkedési céllal? Szimpatikus, vagy inkább tolakodónak veszitek?
Ha megbámulnak, az gondolom egy idő után zavaró, de ha odamegy kulturáltan ismerkedni, azzal mi a helyzet?
Főleg hölgyek véleménye érdekel, és normális válaszokat várok! Korotokat ha lehet, írjátok!
26/F
Hát... én még őskövület vagyok ilyen téren, és szerintem a férfinak kell kezdeményezni, úgyhogy lehet egy kicsit meglepne, de jólesne, mert mindenkinek jólesik olykor a pozitív visszajelzés. ÉS hát ez minimum az. :D
Barátaim? Lehet ők is meglepődnének, és vigyorognának mint a tejbe tök, de próbálnék csak arra figyelni, amit a hölgy mond. :)
Amúgy teljesen úgy írtad, mintha ez valamilyen hatalmas visszatartó erővel kellene bírjon. Hát engem nem riasztana vissza, sőt... ha nagyon nem akarnak leállni, megkérdezném tőlük, hogy azért irigykednek, mert hozzájuk nem megy oda senki? :P :D
Nem vagyok egy szívbajos típus! :D
Utolsó vagyok.
Hát én is úgy vagyok vele, mint te, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie, de olykor-olykor előfordul, hogy a lánynak kell.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!