Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ez bejön nektek, vagy...

Lányok! Ez bejön nektek, vagy pont elrettent?

Figyelt kérdés

Manapság sok hülyeséget hallani a médiában a közbiztonságról.

Hogyan viszonyultok ahhoz, ha egy pasi az utcán/buszon/buszmegállóban leszólít titeket ismerkedési céllal? Szimpatikus, vagy inkább tolakodónak veszitek?

Ha megbámulnak, az gondolom egy idő után zavaró, de ha odamegy kulturáltan ismerkedni, azzal mi a helyzet?

Főleg hölgyek véleménye érdekel, és normális válaszokat várok! Korotokat ha lehet, írjátok!

26/F

2014. nov. 21. 11:04
1 2
 1/12 Köteles Virág válasza:
normális bár a csaj egyből tudni fogja hogy mi a célod
2014. nov. 21. 11:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Kiegészítés:

Nem egy éjszakás dugásról beszélek, arra ott a diszkó. Komoly ismerkedést szerintetek lehet kezdeményezni ilyen módon?

Ha a barátnői ott vannak, azok hogyan reagálnának szerintetek?

2014. nov. 21. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az utcán szerintem jobb, ha úgy mész oda a lányhoz, hogy nincsenek ott a barátnői. Egy diszkóban az nem olyan nagy gond.

Ha valóban kulturáltan kedvesen jön oda ismerkedni azt értékelem, főleg úgy, hogy nem szórakozóhelyen történik. De ha randira is elhív az picit tolakodó, először legyen mondjuk megkérdezed nem-e bánnám, ha máskor is beszélgetnénk, egy telefonszám csere, vagy megkérdezed fent vagyok-e fb-on ilyesmi.

De most csak magamból indultam ki.

Sok sikert. :)

2014. nov. 21. 11:15
 4/12 anonim válasza:
Nem is jön be, de el sem rettent. Attól függ, hogy menyire szimpatikus és milyen stílusban lép oda. Ha lazán jön le az egész és nem erőltetett vagy túl színjátszós, akkor semmi gond ezzel. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor nincs gond. Csak, ha látja, hogy nem, akkor húzzon onnan rögtön. Az kínos tud lenni, ha nem veszi a lapot valaki. Ezt nem Rád írtam, csak általában. Saját véleményem ennyi.
2014. nov. 21. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne barátom akkor szerintem bejönne ez,ha nekem is szimpatikus és nem erőlteti pl a randit vagy a telefonszám megadását(idegeneknek inkább a facebookom adom meg).
2014. nov. 21. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Engemet nem zavarna, de a barátnőim biztos megfuladnának mellettem a röhögéstől... :) XD

15/L

2014. nov. 21. 11:36
 7/12 A kérdező kommentje:

#6-os!

Tfh megtörténik. A barátnőid nem zavarnának, nem hozzájuk mentem oda, hanem hozzád. Amúgy meg mi miatt színészkednék? Komoly dolgot csak úgy lehet elkezdeni, hogy magamat adom. A lazaságról meg annyit, hogy ha neki nem jövök be, akkor van más lány is a világon, nem? :)

2014. nov. 21. 12:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Akinek volt rossz élménye/tapasztalata ilyennel kapcsolatban, az esélyes, hogy elhajt, vagy úgy tesz, mintha ott se lennél.

Tudom, hogy nem kell mindenkiben a rosszat látni, de senkire nincsenek ráírva a szándékai.

Én 1x szívtam meg, azóta tartózkodom az utcai ismerkedéstől, pedig lassan 10 éve történt az eset.

2014. nov. 21. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez helyzettol es kedvemtol fugg, mert nagyon hangulatember vagyok.

Bar lehet hogy ha rossz kedvem lenne de fel tudna viditani, akkor jol esne.

Egyszer buszon megszolitott egy pasi, aki nem mellesleg kulsore nagyon be is jott. Jot beszelgettunk, kedves volt. De volt baratom. Ha most ugyanez tortenne,lehetsegesnek tartanam, hogy tobb is lehetne belole. :)

2014. nov. 21. 14:00
 10/12 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

Igazad van. De azért én is feltenném ugyanezt a kérdést neked. Te hogyan reagálnál ugyanerre? És a barátaid? :)

2014. nov. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!