Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Buszon ki mellé szoktato...

Fiúk! Buszon ki mellé szoktatok ülni?

Figyelt kérdés

Ha van lehetőséged választani ülőhelyek közül, a számodra szép lány mellé ülsz le vagy a kevésbé szimpatikus mellé? Vagy valami más alapján döntöd el hová ülsz?

(19 éves lány vagyok és távolságin utazom heti 3-szor, ha már csak mellettem van hely, többször volt már, hogy inkább végigállták páran a 1,5 órás utat, csak ne kelljen mellém ülni. Pedig mindig ápolt vagyok, szeretek adni magamra, tehát nem ez lehet az ok.)

2014. nov. 20. 15:58
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Én pl. tipikusan nem szoktam leülni már, ha látom kevés a hely, hiszen előbb utóbb ugyis jönnek hölgyek idősebbek, akinek úgyis átadnám a helyet. Amikor ennél fiatalabb voltam (pl 19 mint te is), akkor eléggé paráztam kezdeményezni lányoknál, nyugodt lehetsz, ha csak páran utaznának a buszon és egy helyes uriember felszálna, akkor biztos melletted kötne ki, persze csak akkor ha szingli.
2014. nov. 20. 16:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel azért szoktam állni, hogy ha felszállnak öreg nénik a buszra, akkor inkább ők üljenek le.

Persze nem mindig tartom be, akkor random helyre ülök.

2014. nov. 20. 16:03
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
én mindig fix helyen ültem buszon és most HÉV-en...ha az foglalt akkor buszon ahol volt hely, HÉV-en a legelső üres helyre...szinte mind1 ki mellé ülök, inkább az a módosító tényező, hogy milyen terebélyes az illető...
2014. nov. 20. 16:05
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

akárki mellé csak ne kelljen állni,de kb azt se tudom mikor ültem távolsági buszon....

ha kell rabló gyilkosok mellé is leülök

de ha ebből a két lányból kell választani melléd ülnék,és ennek örülnél.:)

2014. nov. 20. 16:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha edzésről jövök, vagy eleve nem kell félóránál tovább álldogálni, akkor inkább állok.
2014. nov. 20. 16:06
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Én azért nem ülök a típusod mellé, mert párszor már megkérdeztem, szabad-e a hely és olyan flegmasággal válaszoltatok meg fületekben a kib...ott füles, hogy vlt, meg se hallottátok. Kösz, inkább állok. :-D
2014. nov. 20. 16:09
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Én inkább elsétálok 3 megállóval arrébb, csak hogy az ablak mellett kapjak helyet. A mellettem lévő székre pedig levágom a táskámat, nehogy mellém üljön valaki.

17/F

2014. nov. 20. 16:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok, de ezt én is tapasztaltam. Mármint mellém is ritkán ülnek le. Ha igen, akkor általában már jóval idősebb nők vagy férfiak, vagy a nagymama korosztály.

Pedig én sem vagyok tudtommal se büdös, se leprás... :D

22/F

2014. nov. 20. 16:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Vagy az osztálytársam mellé, vagy amelé a vak nő mellé akinek néha szoktam segíteni a lépcsőn.
2014. nov. 20. 16:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem V.I.P állóhelyem van szóval akkor se ülnék le ha Pamela Anderson a Baywatchból mellett lenne csak szabad hely.
2014. nov. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!