Ha egy buszon leülök egy ismeretlen lány mellé, mivel kezdjem a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Először csak egyszerűen meg akarom ismerni, "indirekt" módon (tehát csajozós szövegek nélkül). Ha bejön, akkor haladok tovább...
Na de mit mondjak?
2013. okt. 27. 06:11
1/16 anonim válasza:
mondjuk kérdezd meg merrefelé megy. és akkor elmondja hogy xy helyre, akkor rákérdezhetsz hogy arrafelé lakik, vagy iskola, munka? és a többi jön magától, innentől már bármilyen témába bele lehet menni, hol tanul, hol dolgozik, kivel lakik, ha családdal akkor van-e pl. tesója, stb stb. :)
2/16 anonim válasza:
Azert az nem ugy van, hogy csak leulsz a buszon es leszologatod a lanyokat :) Kesobb meg majd a parkban fogod molesztalni a holgyeket? Kicsit szatir athallasos :)
3/16 anonim válasza:
Szia, szabad itt ez a hely, leülhetek?
4/16 anonim válasza:
Ha csajom szolna, hogy van egy srac aki allandoan molesztalja a buszon, akkor a kovetkezo alkalommal en ott lennek a leszallasnal a megalloban es elmagyaraznam a kulturalt kozlekedes szabalyait!
5/16 A kérdező kommentje:
De gyorsan jönnek a válaszok :D
Elsőnek köszönöm, erre még nem is gondoltam.
Második: ne értsd félre, nem szokásom ez, a lányt már régebben kinéztem magamnak.
Harmadik: igen ez alap nálam, megkérdezem h szabad-e... Konkrétan arra voltam kíváncsi, hogy ez után mit mondjak. De azért kösz neked is.
Negyedik... Értem a
2013. okt. 27. 06:20
6/16 A kérdező kommentje:
Bocs véletlen elküldtem XD
2013. okt. 27. 06:20
7/16 A kérdező kommentje:
Na a negyedik válaszolónál tartottam:
Értem a problémádat, de írtam a kérdésemben, hogy olyan módon akarom megismerni, hogy ne legyen feltűnő, így ha esetleg van barátja, időben fogom mehtudni. Nem akarom egyből befűzni.
2013. okt. 27. 06:24
8/16 anonim válasza:
kérdezd meg, te is ezzel a busszal utazol? :)
9/16 anonim válasza:
Siman kerdezd meg: jol megyek, ha erre megyek? :)
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!