Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neked tetszene egy lány, akit meglátsz egy buszon és odaülsz mellé, mit mondanál neki? Hogy szólítanád le?
Van egy csajszi akivel régóta szemezünk (reggelente ugyanazzal a busszal járunk suliba, de ilyenkor nemtudok a közelébe kerülni) és hazafelé ugyan azzal a busszal jöttünk, odaültem mellé és és"elkezdtem kommunikációt létrehozni"vele. Szerintem nagyon töketlenül viselkedtem xD
-Szia!Szabad?
-Persze.
-Reggelnte nem a 6:10essel szoktál járni?
-De, szoktalak is látni.
-Gondolom feltűnt már párszor, hogy bambán bámullak.
Kb ez volt az eleje, a többit nem írom, de elég jól sikerült a dolog:), sokat nevetett rajtam:) Az érdekelne, te/ti hogyan csináltátok volna,(konkrétan, hogyan indítanátok/kezdenétek be a beszélgetést) esetleg mit mondtatok volna másképp.
szerintem egyáltalán nem számít töketlen viselkedésnek
már csak azért sem mert volt annyi benned hogy hozzá mertél szólni :D
és ha ezt a mondatot: "gondolom feltűnt párszor, hogy bambán bámullak" magabiztosan, lazán és viccesnek szánva adtad elő, akkor az még jó is :D
Azt a mondaton ilyen halál komoly fejjel próbáltam elő adni, de a végén mindketten elröhögtük xD
TOMAtm, Ma írtam ki ezzel együtt 2 kérdést, azon kívül 2 hónapja egy kérdést se tettem fel ebbe a rovatba. Mibajod van?????
toma,nyugi én nevettem rajta egyet:D
ÁM ügyes voltál,csak igy tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!