Miért akar találkozni?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerőssel évek után most újra beszéltünk. Kiderült hogy neki is épp szerelmi bánata van, ahogy nekem is. Meglepően közvetlen és jófej volt, felvetette hogy ha ráérek találkozzunk.
Nem tudom hova tenni, mert anno nem voltunk olyan viszonyban, hogy csak úgy találkozzunk..
Mit akarhat?
2014. nov. 20. 01:21
1/6 anonim válasza:
Randi. De miert nem kerdezed meg tole? En megkerdeztem vna.
2/6 A kérdező kommentje:
Mert így, hogy megbeszéltük egymás szerelmi életét, eleg morbid volna ha rögtön randizni hívna. Meg zavarba is hozott, igy hirtelen csak annyit tudtam vissza írni, hogy rendben...
2014. nov. 20. 01:25
3/6 anonim válasza:
En megkerdeztem vna h ez most Kkor tali vagy randi? :D en kozvetlen vagyok, kerdezd meg te is.
4/6 A kérdező kommentje:
En igy nem mernek rakerdezni.. Esetleg ha legkozelebb felhozza, majd kicsit puhatolozok.
2014. nov. 20. 01:38
5/6 anonim válasza:
Ezert furak nekem az emberek. Nem ertem miert nem mernek egy egyszeru kerdest feltenni, es nem aggodnanak. Vedd a batorsagot es hajra!! Ne csalodj!!!
En is mindent megkerdezek h ne fajjon, mivel ha beleelem magam es megsem ugy van, akkor meg faj...
6/6 A kérdező kommentje:
Igaz... Habar elképzelni nem tudom hogy randizni akarna velem, igy beleélni sem tudom magam. Csak olyan szokatlan ez a helyzet.
2014. nov. 20. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!