Itt miért minden lány csak beszélni akar, miért nincs egy olyan lány, aki merne élőben találkozni is?
Figyelt kérdés
Mindig csak ez az unatkozok, írjatok, stb. kérdések. Bezzeg visszaírni 99 %-nak luxus.2014. okt. 1. 17:12
1/7 anonim válasza:
általában azért a 100km+ is ott van
2/7 anonim válasza:
mert ez nem egy társkereső oldal, talán azért.
5/7 anonim válasza:
Szerintem egy fiúval senki nem akar ismerkedni egy nap utánnnnn.... képed nincs azt se tudják hogy hogy nézel ki. ... és pár mondatböl nem tudják meg a személyiségedet.......hu
6/7 anonim válasza:
#2 nem mintha társkereső oldalon visszaírnának, az pedig direkt társkereső oldal!
Erre varrjál gombot!
7/7 anonim válasza:
Ne csodálkozz, nekem annyit tudtak írni,hogy szia! Mizu? Küldj képet!
Hát ez nem az én szintem,bocs. És a huszadik is ugyanez, hiába hozok fel más témát, arra már nincs válasz.
A másik aki már levélben is ijesztő, nemhogy találkozzak vele.
Persze akad kivétel, gondolom, de én nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!