Mit tegyek? Mit jelent, ha találkozni akar? Bővebben lent. Tudom, hogy már kérdezték előttem páran.
Van egy srác, akivel interneten beszélgettünk, (egy városban lakunk de nem ismerjük egymást), néhányszor utalt rá, hogy jó lenne összefutni, én meg elvicceltem, vagy valami indokot mondtam, hogy nem. Reméltem, h nem akar úgy semmit.
De most konkrétan rákérdezett, h találkoznék-e vele. Ez most mit jelent?, mert konkrétan nem mondta, h akarna valamit. (illetve volt h utalt rá, de nem vettem komolyan). Jó fej, aranyos meg minden, de nem akarok tőle semmit.
Most, ha ezt mondom, nem tudom megsértődne-e, vagy mi van, ha csak barátkozni akar, akkor nekem kínos.(de annak nem lenne semmi akadálya ha csak barátkozni akar). Tudom, h tisztázni kellene vele, de nem tudom, mit írjak/illetve nem merek.
Nyugi. Nem kell már előre eltervezni azt is, ha lesznek gyerekeitek akkor mi lesz a nevük :)
Találkozni szeretne veled, ennyi. Ne komplikáld túl. Menj el, érezd jól magad. Ha jól érezted magad, akkor találkozz vele megint. De minden rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!