Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nök. Nektek a "társ" fontosabb...

Nök. Nektek a "társ" fontosabb, vagy az hogy "menő" férfi legyen?

Figyelt kérdés

Nyilván a kettő együtt lenne jó. :) De mi az ami jobban számít? Valakinek az a fontos, hogy társa legyen, mert inkább a biztonság és a nyugalom a fontos. Más nő meg esetleg attól érzi magát nőnek, ha a férfi mellette egy népszerű, menő valaki, aki mellett ő is nő lehet, mert egy szimpla társ mellett meg nem érzi, hogy ő nő, viszont egy menő férfi mellett pedig igen, mindegy, hogy esetleg magányos és társtalan belül, de nőnek érezze magát.

Főleg 20 felettiek válasza érdekelne.

Férfiként kérdezem, amolyan közvéleménykutatás, ki mit gondol erről...

2014. nov. 16. 10:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ez a jó, többféle vélemény van. :) Ugye, hogy azért nem olyan egyszerű ez? :)

Másfelől a menőség egy kicsit tág fogalom, attól függ ki hogyan érti. Én menőség alatt arra gondoltam, hogy népszerű, kelendő. Ez nem szűkíti a kört csak nagydarab kopaszra, vagy izmos sármosra. Ki mit talál vonzónak, népszerűnek a maga környezetében.

2014. nov. 16. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit oximoronnak tűnik ez az egész. Nyilván attól (is) menő lehet egy férfi, ha népszerű a nők körében, azaz a nők számára igenis fontos - tudatosan vagy anélkül -, hogy valaki kelendő-e a nők körében vagy sem, ellenben itt, GYK-n újra felbukkan egészen véletlenül a nők azon csöppnyi kisebbsége, akiknek egyáltalán nem fontos a férfi népszerűsége. Hát hölgyeim, no comment! Egyszerűen csak be kéne valljátok, fontos számotokra, hogy közkedvelt férfi legyen a kiszemeltetek, és ne egy magányos, visszahúzódó, csendes srác, aki csorgatja a nyálát minden szembejövő nőre az utcán. Sokkal nagyobb kihívást, izgalmat jelent, ha egy olyan férfi hódít meg titeket, akinek minden ujjára 10 nő jut, és titeket is nagyobb büszkeséggel tölt el, hogy a férfi másik 200 nő közül egyedül titeket választott. Szóval lányok, felejtsétek már el ezt az álszenteskedő, képmutató, spekuláns magatartást és legalább magatoknak ismerjétek be, hogy bizony előnyt jelent, ha egy férfi kapós a nő között.
2014. nov. 16. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Jav.: ... aki NEM* csorgatja a nyálát...
2014. nov. 16. 12:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Te meg azt értsd meg,hogy egy felnőtt nő nem feltétlenül vágyik egy privát Casanovára.
2014. nov. 16. 17:58
 15/19 anonim ***** válasza:

#14: "Te meg azt értsd meg,hogy egy felnőtt nő nem feltétlenül vágyik egy privát Casanovára."

Ettől tudok a falra mászni. Attól már kevésbé, hogy a valóság újra és újra és újra a szavaidnak mond ellent.

2014. nov. 16. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor jó falmászást. :) Én akkor is maradok a nem túl népszerű, nem hibátlan néha esetlen párommal, aki nem érdekel nagyon más nőt..de nekem megfelel.
2014. nov. 16. 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
off#15 szép, beszédes nickneved van :D
2014. nov. 16. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
#17: Köszönöm szépen, többen megjegyezték már.
2014. nov. 16. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:
off szépnevű.. az ilyeneket éri el a porig égető lángoló szerelem egy váratlan pillanatban :D :D
2014. nov. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!