Már nem menő a férfi udvarlás?
Felháborít engem is, hogy a nők kiválasztják maguknak, aki tetszik és nem rogynak térdre az első férfinak, aki megdicséri a hajukat.
Azt javaslom, próbálj meg úgy viselkedni, hogy az az igényes nőknek jobban tetsszen.
Bocsánat a szőrszálhasogatásért, de javítanék a szövegeden: elfajzott emberek között*.
A világ így tökéletes, ahogy van!
Nem tudom, hallottál-e már az állatok párzási szokásairól, de mióta világ a világ, szóval jópár éve, a nőstények választanak párt.
Nem olyan fasságokon kéne járnia az agyadnak, hogy melyik nem milyen, és hogy melyik nem a dominsáns, hanem hogy EMBEREK VAGYUNK, EGYANRANGÚAK.
Ha Te párt keresel, azt figyeled, hoyg melyik nő alázkodik meg előtted, és melyiket könnyebb leigázni?
Tudni kéne már a határokat a nőknek, és a férfiaknak is... tudni kéne együtt élni egymással!
7-es tévedésbe vagy nem az állatok párzási szokásáról van szó, hanem az emberi kapcsolatok furcsaságáról.
Az,hogy min kellene járnom az eszemnek nem neked kellene eldönteni, nem gondolod?Újabb ok a nők beképzeltségére és lenézésre.
Ha "emberek vagyunk és egyformák", akkor végképp nem értem,miért kell annyira ellökni egy odaadó és jó szándékkal közeledő férfi dominánst?
Megadod a választ!
Mert dominálni akar!
Jó szándékú, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!