Srácok, miért nem szerettek manapság udvarolni? Miért ment el a kedvetek tőle?
Figyelt kérdés
Aki azt mondja, hogy minden nő könnyű vérű, az inkább ne válaszoljon.2013. nov. 25. 19:03
3/70 anonim válasza:
Mert sok visszautasítást kapunk,és már nem kell több csalódás.
4/70 anonim válasza:
Én szívesen udvarolnék : ) Csak hát nem találtam még meg a magamhoz illőt :/
5/70 anonim válasza:
Mert a legtöbb nyálasnak tartja és jobban értékeli a rámenős nyomulást.
7/70 anonim válasza:
Mindig rápörögtema témára, udvaroltam ezerrel, aztán sok esetben mintha egy falnak beszéltem volna :D
8/70 anonim válasza:
Azért, mert sokkal sikeresebb taktika flegmának lenni.
9/70 moonlightsentinel válasza:
1. Mert nem vagyunk XVIII. századi nemesurak.
2. Mert az esetek 95%-ában már a lányok sem igénylik.
3. Mert nagy a piac, és kevés az idő.
10/70 anonim válasza:
Téged nem az zavar,hogy a fiúk nem udvarolnak,hanem az,hogy egy adott fiú nem udvarol NEKED.
Én azért hagyom általában a p*csába az egészet,mert mindig eszembe jut,hogy úgyis szerelmes a lány valakibe,vagy foglalt,vagy éppen szarik rám.Akinek kellek,az nekem nem kell,aki nekem kellene,hát olyan nincs a fentebb írtak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!