Miért olyan ellenségesek itt a lányok?
Figyelt kérdés
Pedig semmi rosszat nem tettem.Mégis olyan ellenségesen indítanak.2014. nov. 14. 19:33
1/9 anonim válasza:
Figyyelj, sok perverz megtalál minket. Ha valaki normális, akkor azzal beszélgetek.
2/9 anonim válasza:
Szinte mindenhol azok, sok bunkó pasik miatt, pedig nem kéne annak lenni mindenkivel, én is jóindulatú vagyok másokkal pedig lenne rá okom hogy ellenkezőleg viselkedjek. 27f
3/9 anonim válasza:
Ne keress okot,csak szokj hozzá.
4/9 anonim válasza:
Mert itt 10-ből 9 pasi perverz. 20/L
5/9 anonim válasza:
Én egy darabig beszélgettem az egyik illetővel a hobbikról, ezután amiért megkérdeztem, hogy hol lakik azért sértődött meg :D
6/9 anonim válasza:
Óvatosságból ellenségesnek tűnhetünk,rossz tapasztalatok:)
7/9 Hercegnő_: ) válasza:
Mondjuk az is zavar pl. engem,hogy azonnal ismerkedős szöveggel jönnek,átlag!
Főleg igy: Kedves lány vagy?Ismerkedni szeretnék.
Szóval mindig ez a cél végeredményben.
Mikor már reménykedek,hogy találtam egy jó társaágot,akkor újból ez lesz a vége.
Én nem vagyok ellenséges,de a bunkókkal nem leszek tapintatos és elküldöm a fenébe.
Itt meg nagyon sok a perverz pasi,persze van pár kivétel is.
8/9 anonim válasza:
én például sose kezdeményeztem ismerkedést úgy, hogy erről a másik fél nem tudott, vagy nem akarta volna :D mindig külön erre vonatkozó kérdésben próbálom meg, de hát kevés sikerrel, amit kénytelen vagyok megérteni, mert hát nem ismerkedő oldal, de hátha x)
9/9 anonim válasza:
A nicknevem ellenére próbálkozom az empatikusabb, megértőbb, rokonszenvesebb oldalam mutatni, viszont valóban rengeteg rosszindulatú, gőgös, önfejű, kész görcsgombóc lány szokott idejárni GYK-ra. Olyan érzést keltenek bennem, mintha nem tudnának lazulni, feloldódni, kellemesen csevegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!