A csaj azt mondta akkor jár majd velem ha veszek neki egy Bugatti Veyront. Kétségbe estem, honnan szedjek annyi pénzt?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki azt hinné kamuzok, annyira komnoly a kérdés mint hogy Amerikai őslakosai az indiánok. Beszélgettem egy szép elegáns csajszival, és megkérdeztem nincs-e kedve járni velem. Erre ő azt mondta akkor lesz köztünk bármi (kapcsolat, szex ilyesmi), ha veszek neki egy IGAZi Bugatti Veyront. Teljesen lelombozott, honnan szedek én annyi pénzt? Vajon komolyan gondolta? Mert fogalmam sincs honnan gyűjtsek össze annyit. :(2014. nov. 14. 19:00
11/17 anonim válasza:
hülye vagy te kérdező? ha veszel oda ne add neki, azzal anponta olyan nőket fogsz felszedni mint ez a szuka
12/17 anonim válasza:
Életében nem fog annyi pénzt látni, mint amennyi egy Bugatti.
13/17 anonim válasza:
Bugatti Veyron egy hulladék autó. Csak gyorsulni tud, kanyarodni nem - már ha beindul. A McLarennel csináltak egy tesztversenyzést, és Ron Dennis mesélte, hogy a Meki utcai változatával kellett versenyeznie, ugye, és a Veyron folyton lefulladt a startnál. A végén már kínjukban röhögtek, hogy most akkor mi van. Alig bírták összehozni.
Szóval én inkább egy M3-as BMW-t kérnék szépen, köszönöm szépen. :)
Hja, amúgy szerintem is inkább visszautasított, de olyan finoman, hogy fel se fogtad. :D
14/17 anonim válasza:
Az ilyen egy buta liba. Országban néhány embernek van csak ilyenre pénze, és ilyet pár év házasság után venne csak az ember a párjának.
15/17 anonim válasza:
Már a trollok sem olyanok mint rég.
16/17 anonim válasza:
Régen esti mesét néztek a gyerekek nem a gyk-n trollkodtak.
17/17 anonim válasza:
Így jár az, aki Orbán Ráchellel kezd ki... Majd Tiborcz István vesz neki az adófizetők pénzéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!