Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csaj azt mondta akkor jár...

A csaj azt mondta akkor jár majd velem ha veszek neki egy Bugatti Veyront. Kétségbe estem, honnan szedjek annyi pénzt?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki azt hinné kamuzok, annyira komnoly a kérdés mint hogy Amerikai őslakosai az indiánok. Beszélgettem egy szép elegáns csajszival, és megkérdeztem nincs-e kedve járni velem. Erre ő azt mondta akkor lesz köztünk bármi (kapcsolat, szex ilyesmi), ha veszek neki egy IGAZi Bugatti Veyront. Teljesen lelombozott, honnan szedek én annyi pénzt? Vajon komolyan gondolta? Mert fogalmam sincs honnan gyűjtsek össze annyit. :(
2014. nov. 14. 19:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vicces. :(
2014. nov. 14. 19:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudja, hogy nem tudsz rá annyi pénzt összegyűjteni, ezért finoman elutasított.
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Húha, micsoda dilemma. Elég sokra tarthatja a pináját a csaj, ha ilyen magas tarifát állít.

Talán valami félisten a spiné?

Legközelebb valami fantáziadúsabb kamukérdést légyszíves, tudom 13 évesen nem könnyű, de na...

4/17 anonim ***** válasza:

Hagyjad már magad.

F"szért teszel ki ilyen kérdést?

Nincs pénzed akkor idd meg a kakaód azt feküdj le aludni.

2014. nov. 14. 19:03
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Én kölcsönadom az enyémet, kíváncsi vagyok a kis ribi képére, priviben megbeszéljük! :-)
 6/17 anonim ***** válasza:
Lottózz, ha szerencséd lesz és addig halmozódik a főnyeremény, talán tudsz venni neki egy Veyront. Amúgy én is elfogadnék azért egyet. :)
 7/17 anonim ***** válasza:
O M F G !
 8/17 anonim ***** válasza:
Kezdj el spórolni, csak 400 millió körül van.
2014. nov. 14. 19:04
 9/17 PearlDiver ***** válasza:
55%
Lottó vagy eurojackpot.
2014. nov. 14. 19:06
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Menj el egy játékboltba és vegyél egy mathchbox Bugattit.Mondd meg neki hogy megvetted és takard le a szemét amikor odavezeted.Ha röhögni fog, akkor szereztél nála egy jópontot.Ha nem röhög, akkor meg küldd el a pics*ba, nem érdemes vele tovább foglalkozni.
2014. nov. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!