Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most megyek gimibe es mit...

Most megyek gimibe es mit tegyek, hogy bejojjek a csajoknak?

Figyelt kérdés
14 eves fiu vagyok es most mennek egy olyan gimibe ami egy elegge egy szinvonalas gimnazium(tehat nem hulyek jarnak oda)es mit csinaljak hogy bejojjek majd ott a lanyoknak. Nem vagyok egy gazdag meno gyerek es elegge csendes is vagyok, mit tegyek? Mondjak hogy nevettessem meg oket de hogyan, mit mondjak nekik, vagy irjatok par dolgot ami bejon a csajoknak, vagy hogy milyen fiuk jonnek be nektek csajok. Azert kerdem mert mar szeretnek egy baratnot nem azert mert meno, hogy van csajom, csak vágyok egy baratnore.

2014. nov. 12. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És eddig hol voltál?
2014. nov. 12. 21:59
 2/14 anonim ***** válasza:

[link]

Учиться, учиться и учиться.

2014. nov. 12. 22:00
 3/14 A kérdező kommentje:
Ertelmes valaszokat ha lehet.
2014. nov. 12. 22:02
 4/14 anonim válasza:

Arra, hogy mit mondj majd rajossz, de eloszor is probalj meg ismerkedni.

u.i: hulyek mindehova jarnak, lehet az valamilyen elit iskola is

2014. nov. 12. 22:05
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Gimiben imádják a lányok a kicsit elvontabb művészlelkű fiúkat és ha még gitározik és énekel is, akkor nyert ügye van. Aztán ott vannak a menő partyarcok, akik közkedveltek és mindenkivel jóban vannak. Maradnak még az aranyos, de nagyon vicces fiúk, akik állandóan poénkodnak. Ha közéjük tartozol tetszeni fogsz sok lánynak, ha nem még akkor is kifoghatsz egyet. A gimi baromi egyszer, ha kiismered magad rajta. A lényeg mindig a menőkkel lógj és mutasd magad annak, akkor is ha nem vagy az, mert egy idő után annak fognak látni. Kerüld a lúzereket és nem lesz baj. 20/L
2014. nov. 12. 22:08
 6/14 A kérdező kommentje:
De megis mit mondjak nekik vagy hogy nevettessem meg oket?
2014. nov. 12. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Kossz az elozonek de irjatok meg hogy mi jon be a csajoknak
2014. nov. 12. 22:10
 8/14 Buford Tannen ***** válasza:
12%
2 xD
2014. nov. 12. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

5-ös voltam:

Szóval először ne a csajokkal foglalkozz. Ha teljesen új a társaság keresd meg a legmenőbb klikket és abból a legszimpatikusabbal haverkodj össze (lehetőleg pasi legyen, hogy barátok legyetek és bemutasson a többieknek). Utána abból a csoportból a vezetővel (mindenhol van, akire mindenki figyel és kikéri a véleményét) kell jóban lenned. Csak be kell kerülnöd és onnantól fogva menőnek számítasz. Úgy kerülhetsz még annál is feljebb, ha te szervezed a legnagyobb bulikat, vagy csak egy közös kocsmázást, ahová meghívsz pár közkedvelt felsőst. Csak az a lényeg, hogy ne kapkodd el, mert nem szeretik, ha túl gyorsan felkerül valaki. Én 2 hónap alatt senkiből a legmenőbb arc lettem a gimiben, ezt még 3 hónapig tudtam tartani, aztán oltári nagyot borult az egész, és újra kellett kezdenem, ami baromi sok melóba és jó néhány hónapomba került. A lényeg, ha te vagy a legmenőbb pasi a suliban tök mindegy mit mondasz a lányoknak, mert így is válogathatsz köztük. Egyébként én is elit suliba jártam (bp-en) és mindenhol van hierarchia. Egy jó tanács: minél feljebb jutsz annál nagyobbat zuhanhatsz, mert sokan féltékenyek lesznek rád.

2014. nov. 12. 22:46
 10/14 anonim válasza:
Szerintem legy onmagad. Mert nem tudom ti, hogy vettetek eszre, de masnak mutatni, megjatszani magunkat minden esetben baromi gaz es taszito.
2014. nov. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!