Most megyek gimibe es mit tegyek, hogy bejojjek a csajoknak?
Учиться, учиться и учиться.
Arra, hogy mit mondj majd rajossz, de eloszor is probalj meg ismerkedni.
u.i: hulyek mindehova jarnak, lehet az valamilyen elit iskola is
5-ös voltam:
Szóval először ne a csajokkal foglalkozz. Ha teljesen új a társaság keresd meg a legmenőbb klikket és abból a legszimpatikusabbal haverkodj össze (lehetőleg pasi legyen, hogy barátok legyetek és bemutasson a többieknek). Utána abból a csoportból a vezetővel (mindenhol van, akire mindenki figyel és kikéri a véleményét) kell jóban lenned. Csak be kell kerülnöd és onnantól fogva menőnek számítasz. Úgy kerülhetsz még annál is feljebb, ha te szervezed a legnagyobb bulikat, vagy csak egy közös kocsmázást, ahová meghívsz pár közkedvelt felsőst. Csak az a lényeg, hogy ne kapkodd el, mert nem szeretik, ha túl gyorsan felkerül valaki. Én 2 hónap alatt senkiből a legmenőbb arc lettem a gimiben, ezt még 3 hónapig tudtam tartani, aztán oltári nagyot borult az egész, és újra kellett kezdenem, ami baromi sok melóba és jó néhány hónapomba került. A lényeg, ha te vagy a legmenőbb pasi a suliban tök mindegy mit mondasz a lányoknak, mert így is válogathatsz köztük. Egyébként én is elit suliba jártam (bp-en) és mindenhol van hierarchia. Egy jó tanács: minél feljebb jutsz annál nagyobbat zuhanhatsz, mert sokan féltékenyek lesznek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!